dátum: 24-02-2023 08:09 PM
Sziasztok!
Vásároltam nem rég egy QE43Q60BAUXXH típusú televíziót, amit szeretek-imádok, csak éppen nem akar kommunikálni az Xbox One X-emmel. Egyszer anno már működött, azonban beléptem a tévén lévő Xbox Cloud Gamingbe, azóta pedig nem jutok egyről a kettőre Vele.
Mutatnám képekbe a jelenséget.
1) Az Xbox a HDMI Out to TV portra van összedugva a tévével. Ilyenkor látja is a tévé, észleli is, hogy ez xbox:
2) Rákattintok a piktogramjára, majd ez fogad, hogy dugjam át a másik megjelölt csatiba:
3) Megcsinálom, végül pedig ez jön ki:
Valakinek valami használható ötlete, hol és mit állítsak és, ami nem a tévé resetelése?
Üdv.:
Krisz
dátum: 24-02-2023 10:08 PM
Szia!
Beállításokon belül van egy olyan funckió, hogy külső eszközök vezérlése, anynet hdmi, valami ilyesmit keress. Azt kapcsold ki. Esetleg másik HDMI kábel. Elsőkörben ezzel próbálkoznék.
dátum: 25-02-2023 12:50 AM
Szia,
Smart Hub és a TV gyári visszaállítása után sem változik a helyzet?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 27-02-2023 09:47 AM
@JoakimB Igen, ezt már néztem, ki van kapcsolva a funkció, viszont nem segített. Ugyanaz a jelenség. Másik HDMI kábellel is megpróbáltam, semmi változás
dátum: 27-02-2023 09:47 AM
@RozvM Smart Hub resetet pontosan merre találom?
dátum: 28-02-2023 09:54 PM
≡ Menü➡Beállítások➡Terméktámogatás➡Eszközápolás➡Öndiagnosztika➡Smart Hub visszaállítása
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!