https://pcforum.hu/hirek/25812/titokban-torhetik-fel-a-hackerek-a-samsung-telefonokat-de-lehet-vedekezni-ellene Kommentben alul az... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
https://pcforum.hu/hirek/25812/titokban-torhetik-fel-a-hackerek-a-samsung-telefonokat-de-lehet-vedekezni-ellene Kommentben alul az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szoktatok látni az országban extrém járganyokat? ... Közzététel megtekintése |
Samsung frame UE43LS003 tv elfelejtett pin kód feloldása hogyan lehet? Közzététel megtekintése Szia ezek voltak a legelsők amiket megcsináltam. Valami más megoldás lenne a jó Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Újabb szivárgás érkezett a Samsung egyik belépő kategóriás telefonjáról, a Galaxy A24-ről egy pár "promóciós" kép keretein... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Tavaszi pihenés szóra mi jut eszetekbe? Hol szoktatok feltöltödni a tél "fáradalmaiból"? ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Volt már dolgotok, ilyen régi hardverekkel? KB 1990-ből vannak. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok Kedves Samsung Tagok! Ne felejtsétek el, hamarosan véget ér a címben említett nyereményjáték. Mindenki regisztrált már rá? Ha nem, akkor... Közzététel megtekintése Ne feledjétek, holnapig lehet regisztrálni, azután már nem. Hétfőn pedig sorsolás. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mely lánc saját kuponos, vásárlói kártyás akcióit választjátok? Melyik adja szerintetek a legjobb ajánlatokat? ... Közzététel megtekintése Szerintem a Tesco-nak jó kuponjai vannak, de az alap árak más láncoknál jobbak, így nehéz a kérdés Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Március 15.-én ingyenes volt a látogatás a Parlamentbe. Ilyenkor lényegesen többen érkeznek. Ti kivárnátok a sort a látogatásához? ... Közzététel megtekintése Nem tudtam, hogy lehet látogatni, de jelenleg nem is vágyom rá azért köszi, hogy megosztottad! Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Pontosan 10 éve érkezett meg sokunk telefonjára a híres sms: „Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Bemutatták az A34 és A54 készülékeket, amelyek hazánkban is elérhetők lesznek március 16-tól. ... Közzététel megtekintése Beleestem a hibába és megvettem. A kijelző borzalmas és hiába 120 Hz sokszor összefut és pixelesedik... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Kinek mi a kedvenc magyar sportarénája/stadionja? Nekem a Duna Aréna. Üdv: Miki ... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok, Hivatalosan meg nem erősített forrás szerint március 16-án leplezheti le a Samsung az új A szériás készülékeket magyar idő... Közzététel megtekintése Minden esetre A14-et biztos hogy nem fogok választani, mert nekem az a 64GB kevés, ezen az A50-emen ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szoktatok extrém helyen telefont tölteni? Üdv: Miki Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor március 15-én lehet a 2023-as Galaxy A-széria premierje, így nem csoda, hogy egy kicsomagoló... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok! A legújabb horgolmányom ☺️ Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mindenki befizette a súlyadót, gépjáművére? Március 15 és szeptember 15 a két határidő. Üdv:... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! szoktatok kertészkedni? Én elültettem már pár hete az első paradicsom, paprika magokat ☺️ Közzététel megtekintése Elég hamar el lett ültetve, de úgy tűnik jól bírja a strapát, már tele van kis parikkal. 😊 Közzététel megtekintése |