dátum: 21-01-2021 06:03 PM – utolsó szerkesztés: 02-09-2021 08:17 AM , Tiborko
Sziasztok
dátum: 21-01-2021 11:08 PM
Szia Laura!
Elsőkörben érdemes lenne a szolgáltatónál megnézteni, mert lehet, hogy ott van a hiba. Ha ott nincs akkor egy hivatalos szervizbe érdemes bevizsgáltatni!
Üsv. AndrasK
dátum: 22-01-2021 11:28 AM
Szia!
Van bármilyen tok vagy hasonló tartozék a telefonon?
Más készülékkel, ugyanazon a helyen is problémás a térerő?
Gyári visszaállítás esetén és új SIM kártya után is tapasztalod a leírt jelenséget?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 22-01-2021 11:34 AM
dátum: 22-01-2021 11:39 AM – utolsó szerkesztés: 02-09-2021 08:19 AM , Tiborko
szia az elejétől fogva ugyanazzal a sima szilikon tokkal használom. Nagyjából karácsony óta tart a jelenség, és semmit nem újitottam a legelején hibátlanul müködött. Gyári beállítások ma estére van tervbe véve. Ugyanannál a szolgáltatónál van a család többi tagja, illetve édesapámnak is Samsung készüléke van, és ők nem tapasztaltak semmi ilyesmit ezért nem gondolnám, hogy a sim, illetve szolgáltató hiba lenne, de persze megpróbálom a gyári beállításokat. Folyamatosan 1 csikon van mind 2 sim kártya térereje.
dátum: 01-09-2021 06:46 PM
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldódott-e térerő probléma a telefonodon?Nekem is van baj a telóval, úgy hogy kicserélték a teljes belsejét úgyanúgy nincs térerőm, sokszor nem tudok hívást indítani stb.
A simkártyák cseréjére gondoltam még de még nem tettem meg.
Előre is köszönöm válaszod.
dátum: 20-10-2021 07:20 PM
dátum: 21-10-2021 11:35 AM
Van bármilyen kiegészítő/tartozék a telefonodon?
Illetve ha sávszélességet mértek speedtest.net-en keresztül, milyen eredményeket kaptok a többi készülékhez képest?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 21-10-2021 08:59 PM
dátum: 23-10-2021 04:16 PM
Kérlek küldj egy teljes oldalas képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről.