Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

térerő hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-01-2021 06:03 PM)
4087 Megtekintések
aLaura
Apprentice
Beállítások

Sziasztok

A problémám annyi lenne, hogy az s20 készülékemnél folyamatos térerő problémák vannak. Ez annyit jelent, hogy ha bárki hívna akkor kikapcsoltat jelez számárá. Ha esetleg el is ér, akkor nem hallja amit mondok.
A szervizesek tanácsára a hálozati beállításokat visszaállítottam, de nem javult. (Jelenleg 2 simmel üzemel a telefon)
Valami ötlet mi lehet a probléma?

0 tetszik
15 Válaszok
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Laura!

Elsőkörben érdemes lenne a szolgáltatónál megnézteni, mert lehet, hogy ott van a hiba. Ha ott nincs akkor  egy hivatalos szervizbe érdemes bevizsgáltatni!

Üsv. AndrasK

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Van bármilyen tok vagy hasonló tartozék a telefonon?

Más készülékkel, ugyanazon a helyen is problémás a térerő?
Gyári visszaállítás esetén és új SIM kártya után is tapasztalod a leírt jelenséget?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
aLaura
Apprentice
Beállítások
Szia. a szolgáltatót még nem említették, utána járok köszönöm az ötletet.
üdv Laura
0 tetszik
aLaura
Apprentice
Beállítások

szia az elejétől fogva ugyanazzal a sima szilikon tokkal használom. Nagyjából karácsony óta tart a jelenség, és semmit nem újitottam a legelején hibátlanul müködött. Gyári beállítások ma estére van tervbe véve. Ugyanannál a szolgáltatónál van a család többi tagja, illetve édesapámnak is Samsung készüléke van, és ők nem tapasztaltak semmi ilyesmit ezért nem gondolnám, hogy a sim, illetve szolgáltató hiba lenne, de persze megpróbálom a gyári beállításokat. Folyamatosan 1 csikon van mind 2 sim kártya térereje.

0 tetszik
Members_8UDbVkD
First Poster
Beállítások

Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldódott-e térerő probléma a telefonodon?Nekem is van baj a telóval, úgy hogy kicserélték a teljes belsejét  úgyanúgy nincs térerőm, sokszor nem tudok hívást indítani stb.

A simkártyák cseréjére gondoltam még de még nem tettem meg.

Előre is köszönöm válaszod.

0 tetszik
Balu72
First Poster
Beállítások
Sziasztok
Hasonló hibával vagyok egy a72-es samsunggal a kártyát ma cserélte a szolgáltató 1 másodpercig jó is volt utána térerő 1 csík a közelben lévőknek (3 fő) maxos
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Van bármilyen kiegészítő/tartozék a telefonodon?
Illetve ha sávszélességet mértek speedtest.net-en keresztül, milyen eredményeket kaptok a többi készülékhez képest?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Balu72
First Poster
Beállítások
Szia igen eredeti samsung tok van rajta,de tok nélkül is ugyanilyen sávszéltesztet nem mértünk,de sajnos többen jelzik nem értik mit mondok a telefonba,mert alacsony a térerő és zavaros a hang ,többször hívás közben is megszakad ez a belvárosban is vidéken is sajnos így nem használható
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kérlek küldj egy teljes oldalas képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről.

0 tetszik