dátum: 21-01-2021 08:48 PM
Sziasztok
Franciaországban vásároltam egy Samsung Note 10 lite készüléket sajnos valamiért nem kapcsol be ,szerettem volna érvényesíteni a garanciát itthon de sajna még megy a találgatás hogy van e rá itthon vagy nincs.Esetleg járt már valaki ilyen cipőben és sikerült e valami megoldást találni??
dátum: 21-01-2021 11:02 PM
Szia Csiktibi!
Magyarországon csak azokat a Samsung készülékeket szervizelik gyári szervizben, amik itt kerültek forgalomba. Ezért is érdemes itthon vásárolni hivatalos forgalmazóktól a készúlékeket. Így vagy a vásárolt országban szervizelik gyárilag vagy egy független szervízbe tudod elvinni, persze felár ellenében.
Üdv. AndrasK
dátum: 21-01-2021 11:12 PM
Köszönöm a válaszod.
dátum: 22-01-2021 10:09 AM
Emellett még érdemes lehet megpróbálni felvenni a kapcsolatot azon ország ügyfélszolgálatával, ahol vetted a készüléket, hátha posta útján megoldható a jótállás.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 22-01-2021 10:24 AM
Nem rossz ötlet köszönöm
dátum: 26-01-2021 07:25 AM
Annyival egészíteném ki, hogy az első évben az EU-n belül bárhol tudod érvényesíteni a garanciát, ha a papírok rendben vannak (ebben az esetben francia számla és garjegy).
Üdv,
Soma
dátum: 26-01-2021 09:19 AM
Szia
Igen csak sajnos garancia jegy az nincs csak számla,most próbálok kikérni hátha küldenek.
Köszönöm
dátum: 26-01-2021 11:02 AM
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat el vittem szakszervizbe a telefont és javítható volt.Az alsó alap lap volt zárlatos. 15ezerért javították.