Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Garancia

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-01-2021 08:48 PM)
181 Megtekintések
Csiktibi
Apprentice
Beállítások

Sziasztok

Franciaországban vásároltam egy Samsung Note 10 lite készüléket sajnos valamiért nem kapcsol be ,szerettem volna érvényesíteni a garanciát itthon de sajna még megy a találgatás hogy van e rá itthon vagy nincs.Esetleg járt már valaki ilyen cipőben és sikerült e valami megoldást találni??

0 tetszik
7 Válaszok
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Csiktibi!

Magyarországon csak azokat a Samsung készülékeket szervizelik gyári szervizben, amik itt kerültek forgalomba. Ezért is érdemes itthon vásárolni hivatalos forgalmazóktól a készúlékeket. Így vagy a vásárolt országban szervizelik gyárilag vagy egy független szervízbe tudod elvinni, persze felár ellenében. 

Üdv. AndrasK

Csiktibi
Apprentice
Beállítások

Köszönöm a válaszod.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Emellett még érdemes lehet megpróbálni felvenni a kapcsolatot azon ország ügyfélszolgálatával, ahol vetted a készüléket, hátha posta útján megoldható a jótállás.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Csiktibi
Apprentice
Beállítások

Nem rossz ötlet köszönöm

SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Annyival egészíteném ki, hogy az első évben az EU-n belül bárhol tudod érvényesíteni a garanciát, ha a papírok rendben vannak (ebben az esetben francia számla és garjegy).

Üdv,
Soma

Csiktibi
Apprentice
Beállítások

Szia 

Igen csak sajnos garancia jegy az nincs csak számla,most próbálok kikérni hátha küldenek.

Köszönöm

Csiktibi
Apprentice
Beállítások

Sziasztok 

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat el vittem szakszervizbe a telefont és javítható volt.Az alsó alap lap volt zárlatos. 15ezerért javították.