Sziasztok, A napokban kiszivárgott pár kép, illetve pár jellemző a hamarosan érkező Samsung Galaxy Buds 2-ről. A képek... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok, A napokban kiszivárgott pár kép, illetve pár jellemző a hamarosan érkező Samsung Galaxy Buds 2-ről. A képek... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van egy két hetes A32 5g-m. Minden nap eljatssza, hogy nem reagál az érintésre mintha lefagyna, de ha lezárom a kijelzőt majd újra... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A Samsung miután bemutatta a legfrissebb belépőszintű és középkategóriás felsőkategória belépőjének szánt táblagépét (a Galaxy Tab A7... Közzététel megtekintése Remélem teljesülnek az ígéretek, és a 3 méretnek is látom relevanciáját, kiváncsi leszek a végeredmé... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Már nem nézek annyi szitkomot, mint főiskolás időszakomban; azonban azt leszögezhetem, hogy megannyi klasszikus születetett,... Közzététel megtekintése Imádom a két pasi meg egy kicsit! De jó ezt olvasni! Meg is nézem a vizsgáim után! Közzététel megtekintése |
Sziasztok Új rekord született, 20 millió frontba kerül a világ legdrágább autója, amit a napokban mutattak be. Név szerint a Rolls-Royce Boat... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nem volt sosem PS konzolom, azonban azért akadnak olyan játékok, amelyekkel szívesen játszanék, mert eszméletlenül szépek, és... Közzététel megtekintése ![]() @KrisztianK Itt az új felháborodás: https://hu.ign.com/horizon-forbidden-west/67913/news/horizon-for... Közzététel megtekintése |
Egyre inkább közelek a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatójának bemutatkozása is. Ma felbukkantak fotók a Buds2-esről. ... Közzététel megtekintése Akkor meglesz az ideális utód. Én 1 hónapja cseréltem a Buds+-omat egy Buds Pro-ra, eddig meg vagyok... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!. A tegnapi nappal a Samsung hivatalosan bemutatta két új táblagépét, a Tab S7 FE és a Tab A7 Lite készülékeket. Tab S7 FE: A ... Közzététel megtekintése Jó látni, hogy a tabletek területére is betör az FE, és elég kiemelkedő specikkel, így nem egy leviz... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Van egy Samsung Galaxy A50 telefonom. Az utóbbi héten nagyon lassan reagált pl a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Pont jó időre ütemeztem a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadásnak a cikkét, ugyanis május 27-én, ma, valamikor délelőtt teszi... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. A közelmúltban lehetőségem volt egy rövid időre összehasonlítani a Samsung két termékcsaládjának csúcstermékét.... Közzététel megtekintése |
Erre a kérdésre próbált választ adni Avdan a legújabb videójában, melyben saját elképzelése szerint készítette el az almás operációs rendszert... Közzététel megtekintése ![]() Waaooo 😮 Sajnos ez csak egy álomkép Pedig mennyire jó lenne napi 8 órában egy ilyen rendszer előtt ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hülyén fogalmazva, azért volt a koronavírus nehéz időszakának pár jó "szüleménye". Nyilván nem kívánom, hogy legyen újra... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nagyszerű hírt jelentett be két hete a Szukits könyvkiadó, ugyanis egy hiánypótló missziót tűztek ki célul. A World of Warcraft, vagy... Közzététel megtekintése Hihetetlen mióta fejtegetik ezt a világot! Jó olvasni ezt, szeretem nagyon a warcraft világát. 😁 Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Aki szeretne, most rengeteg játék kapható akciósan mind az Xbox illetve Ps Store-ban. Ez lenne a Szuper... Közzététel megtekintése Szia! Azóta még jobb akció lett. Days of play-ben komolyabb akciók lettek. 😃 Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Samsung Smart Monitor család tavaly Novemberben mutatkozott be, az M5 és M7. Eddik két képernyőméret közül... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Samsung 2 új promóciós videót mutatott be, ahol a Galaxy S21 Ultra kamera képességeit mutatja be röviden, ezzel is... Közzététel megtekintése ![]() Sziasztok! Nincs baj ezzel a marketinggel, hiszen az ellenséget szem előtt kell tartani! Szerintem é... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Elhoztam nektek egy videót, ahol a Samsung és az Intel egy közös show keretein belül ünnepli meg a Samsung Galaxy Book bejelentését.... Közzététel megtekintése ![]() Kifejezetten jól sikerült szerintem is, egyszer szívesen néznék hasonló technikát a Duna felett, aká... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A MÁV egy böngészőben futtatható Point and Click játékot készített, ahol egy baleset helyszínére érkező... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Most állok egy telefonváltás előtt és kérnék egy kis segítséget. Most jelenleg egy Galaxy A6+ tulajdonosa vagyok. Ti mit... Közzététel megtekintése Persze az minden jelenlegi széránál müködni fog szóval ezen ne is aggódj. Közzététel megtekintése |