Sziasztok!
A honkongi Hanson Robotics elkezdi Sophia a humanoid sorozatgyártását és várhatóan az idősek gondozásában fogják használni az... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Imádom a téli sportokat űzni és nézni is. A síelés és a korcsolyozás olyan szabadságot és endorfinlöketet adnak a... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Előrendeltem egy Galaxy Buds Prot és meg is kaptam. Pár napig jól működött, de aztán a zajszűrést nem bírom működésre bírni. A wearable... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung SWA8000s kiegészítőt a HW-R450-es hangrendszeremhez. Ma végre volt időn összeszerelnem. de valami baj van. A... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ha rányomok arra, hogy játszom, akkor egy májusi-juniusi játékról dob be képet, hogy köszöni, hogy regisztráltam. Adatot... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Tudom, más időket élünk, mint egykoron, azonban azért akadnak még mindig olyan népi jóslatok, amik beigazolódnak, hiába van jelen... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A januári Galaxy Unpacked eventen TM Roh olyasmit említett, hogy a jövőben még több csúcskategóriás készülék kaphat S Pen... Közzététel megtekintése
Az S21 Ultra már megkapta a toll támogatást, viszont ezúttal a toll nem a készülékben, hanem a készülékhez kapható tokban helyezkedik el, és... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A Tech 2-es Laci készített egy szuper videót a Samsung Galaxy S21 Ultra készülékről.
Ezen a linken tudjátok megtekinteni:
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A Tech 2-ős Laci készített egy informatív videót a Samsumg Galaxy S21 és S21+ készülékekről, amit az alábbi linken tekinthettek... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ez a poszt csak úgy kikerül, nincs nagyon tartalma, de az időpontja különleges, hiszen a 21. század 21. évének 21. napján 21 óra... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Franciaországban vásároltam egy Samsung Note 10 lite készüléket sajnos valamiért nem kapcsol be ,szerettem volna érvényesíteni a... Közzététel megtekintése
Sziasztok
A problémám annyi lenne, hogy az s20 készülékemnél folyamatos térerő problémák vannak. Ez annyit jelent, hogy ha bárki hívna akkor... Közzététel megtekintése
Üdv!Van egy bosszantó probléma egy nemrég vásárolt lcd tv -vel.Ez egy Samsung UE40C6000RW lcd melyetgarival vettem használtan egy boltban.Mindene... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Előző év végén (hosszabb várakozás után) láthattuk a ZTE által bemutatott telefont, melynek selfie fényképezője bebújt a kijelző... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Előrendeltem egy Galaxy Buds Pro-t a sestore.hu oldalról, de látom hogy van ses.hu is. Mind2 Samsung hivatalos... Közzététel megtekintése
Sziasztok! A legutolsó android frissítés óta nem adja ki a telefonomnál a beállításoknál ezt a Világító szélek opciót! Note 20-as telefonom van.... Közzététel megtekintése
Valaki esetleg tudna nekem segíteni abban,hogy miért kapok időnként értesítést a samsungtól,hogy mobilmegkeresés offline módban is megtalálhatja... Közzététel megtekintése