Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Szabadidős tevékenységek

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-07-2020 01:56 PM)
570 Megtekintések
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Sziasztok!

A munka és család mellett, nagyon fontos az az idő is amit önmagunkkal vagy a barátainkkal töltünk. Végtelen szabadidős tevékenység áll rendelkezésünkre, amivel kitölthetjük ezt az időt. Én, ha csak tehetem heti 1x kimegyek a természetbe kikapcsolódni kicsit, vagy túra, vagy kirándulás formájában. Mindig van egy túra app a telefonomon, ha véletlen eltévednék vagy több útvonalat szeretnék kombinálni. (Ha valaki nem csak hazai terepre vágyik, a HuMap -Offline EU-s térképek nagyon hasznos tud lenni)
A Samsung Health app pedig  boldog lesz mivel elértem a napi lépésszámom, és olyan környezetben mozoghatok és edzhetek, ahol kárpótol a látvány a fáradtságért. Illetve nyomon tudom követni a pulzusszámom, a lépéseim, és az időmet is. 
Emellett persze nagyon szeretek fotózni, így egy jó kamerával meg is örökhítem a pillanatot. Hoztam nektek pár képet, amiket a Hármashatárhegyi repülőtéren és környékén készítettem. A természet és a Note10 elvégezte helyettem a munka nehezét, de mindenesetre érdemes ellátogatni erre a helyre. 

IMG_0654.jpgIMG_0656.jpg

Ha voltatok valamerre kirándulni mostanában, vagy túrázni, osszátok meg velünk a kommentek között egy-egy képpel és helyszínnel, ti merre jártatok. Hátha együtt felfedezünk új úticélokat :smiling-face: 

9 Válaszok
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia! 

Mivel az elmult 1-1,5 hónap brutál pörgős volt nekem, ezért én most értem a "tervező" fázisba, hogy hova is kéne menni.... akár csak 1 hétvégére. 😊

Uticéljaim közé tartozik:

-Balaton

-Lillafüred

-Bükk

Persze, ha esetleg van jó ötleted, akkor nyitott vagyok rá. 🤗

Üdv,

Móni

MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Móni!

A Bükk nekem nagyon közel áll a szívemhez, kedvenc helyeim a Keleti-szirt és a Zsidó-rét. Évzáró túrán voltam arra legutóbb, amikor a következő képeket készítettem:IMG_20191230_125829.jpg

IMG_20191230_115423.jpg

Jelenleg nekem a munkán kívül egy-két kötelességre korlátozódik a szabadidőm, de talán valamelyik hétvégén eljutok a Balatonra is :smiling-face:

KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evi!

Én mostanság az óbuadi szigetre szoktam kijárni. Nagyon szép, csendes és jóval kevesebben vannak, mint a Margit-szigeten. Általában hétvégente járunk ki délután, mivel az esti órákban már a szúnyogok miatt eléggé a "letelepedés" és chillezés nehézkes. 

Vannak nagyobb zöld területek, ahol lehet napozni; akad ping-pong pálya is, ahol lehet a sportnak élni, vagy éppen a kavicsos part rész is tök feelinges.

Ha pedig hozzánk mennénk haza, akkor általába Tihanyt szoktam beiktatni megállópontnak. Egyik kedvenc helyem a Balaton környéréről.

Üdv.:

K

MonikaP
Samsung Expert
Beállítások
Szia!

Köszi a képeket! :smiling-face:
Ezzel közelebb vittél a megoldáshoz, mindjárt nézem is a szálláshelyeket és lehetőségeket. :smiling-face:

Üdv,
Móni
MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Örülök, ha tetszenek! :smiling-face:

A Páratlan Apartmanház Szilvásváradon egy korrekt hely, egy ismerősöm épp most van ott :smiling-face:

Üdv:

Marci

AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evelin!

Nyáron nálam az elsődleges uticél mindig Balatonfüred, mivel onnan származom. Nyáron sokat járunk le párommal, hiszen ott van a család, barátok, jóidő és a Balaton. 

Októberben pedig a Visegrádi Silvianus Hotelt tervezzük meglátogatni.

Szép napot!

Üdv AndrasK

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Móni!

Ha egy napos kirándulásra vágytok, a környéken is rengeteg olyan hely van amit érdemes meglátogatni mint pl: Dobogókő, onnan pedig egy kisebb túrával egész közel van a Rám-szakadék is.
A Dunakanyarban pedig ott van Kisoroszi, ami páratlan látvány és végre látogatható is. :smiling-face:
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Nekem nagy kedvencem a Kis Duna Taksonynál. A tavaszi tájkép tökéletes látványt nyújt.

Üdv: MikiSaját fotóSaját fotó

Saját fotóSaját fotó

Saját fotóSaját fotó

EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Krisz!

Köszi a tippet :smiling-face: A csendességével és a kavicsos parttal megvettél, eddig szerintem 2x ha voltam az óbudai szigeten, de úgy érzem érdemes lesz meglátogatni.
0 tetszik