dátum: 07-07-2020 01:56 PM
Sziasztok!
A munka és család mellett, nagyon fontos az az idő is amit önmagunkkal vagy a barátainkkal töltünk. Végtelen szabadidős tevékenység áll rendelkezésünkre, amivel kitölthetjük ezt az időt. Én, ha csak tehetem heti 1x kimegyek a természetbe kikapcsolódni kicsit, vagy túra, vagy kirándulás formájában. Mindig van egy túra app a telefonomon, ha véletlen eltévednék vagy több útvonalat szeretnék kombinálni. (Ha valaki nem csak hazai terepre vágyik, a HuMap -Offline EU-s térképek nagyon hasznos tud lenni)
A Samsung Health app pedig boldog lesz mivel elértem a napi lépésszámom, és olyan környezetben mozoghatok és edzhetek, ahol kárpótol a látvány a fáradtságért. Illetve nyomon tudom követni a pulzusszámom, a lépéseim, és az időmet is.
Emellett persze nagyon szeretek fotózni, így egy jó kamerával meg is örökhítem a pillanatot. Hoztam nektek pár képet, amiket a Hármashatárhegyi repülőtéren és környékén készítettem. A természet és a Note10 elvégezte helyettem a munka nehezét, de mindenesetre érdemes ellátogatni erre a helyre.
Ha voltatok valamerre kirándulni mostanában, vagy túrázni, osszátok meg velünk a kommentek között egy-egy képpel és helyszínnel, ti merre jártatok. Hátha együtt felfedezünk új úticélokat
dátum: 07-07-2020 05:13 PM
Szia!
Mivel az elmult 1-1,5 hónap brutál pörgős volt nekem, ezért én most értem a "tervező" fázisba, hogy hova is kéne menni.... akár csak 1 hétvégére. 😊
Uticéljaim közé tartozik:
-Balaton
-Lillafüred
-Bükk
Persze, ha esetleg van jó ötleted, akkor nyitott vagyok rá. 🤗
Üdv,
Móni
dátum: 07-07-2020 05:22 PM
Szia Móni!
A Bükk nekem nagyon közel áll a szívemhez, kedvenc helyeim a Keleti-szirt és a Zsidó-rét. Évzáró túrán voltam arra legutóbb, amikor a következő képeket készítettem:
Jelenleg nekem a munkán kívül egy-két kötelességre korlátozódik a szabadidőm, de talán valamelyik hétvégén eljutok a Balatonra is
dátum: 07-07-2020 05:25 PM
Szia Evi!
Én mostanság az óbuadi szigetre szoktam kijárni. Nagyon szép, csendes és jóval kevesebben vannak, mint a Margit-szigeten. Általában hétvégente járunk ki délután, mivel az esti órákban már a szúnyogok miatt eléggé a "letelepedés" és chillezés nehézkes.
Vannak nagyobb zöld területek, ahol lehet napozni; akad ping-pong pálya is, ahol lehet a sportnak élni, vagy éppen a kavicsos part rész is tök feelinges.
Ha pedig hozzánk mennénk haza, akkor általába Tihanyt szoktam beiktatni megállópontnak. Egyik kedvenc helyem a Balaton környéréről.
Üdv.:
K
dátum: 07-07-2020 06:17 PM
dátum: 07-07-2020 06:21 PM
Örülök, ha tetszenek!
A Páratlan Apartmanház Szilvásváradon egy korrekt hely, egy ismerősöm épp most van ott
Üdv:
Marci
dátum: 07-07-2020 08:09 PM
Szia Evelin!
Nyáron nálam az elsődleges uticél mindig Balatonfüred, mivel onnan származom. Nyáron sokat járunk le párommal, hiszen ott van a család, barátok, jóidő és a Balaton.
Októberben pedig a Visegrádi Silvianus Hotelt tervezzük meglátogatni.
Szép napot!
Üdv AndrasK
dátum: 08-07-2020 10:07 AM
dátum: 08-07-2020 11:59 PM
Sziasztok!
Nekem nagy kedvencem a Kis Duna Taksonynál. A tavaszi tájkép tökéletes látványt nyújt.
Üdv: MikiSaját fotó
Saját fotó
Saját fotó
dátum: 09-07-2020 09:15 AM