Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A50 telefonhívás

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-09-2020 11:16 AM)
262 Megtekintések
GötzLilla
First Poster
Beállítások
Spoiler
Sziasztok,
Samsung Galaxy A50 telefonom legutolsó szoftverfrissítés óta képtelen a normális hívások lebonyolítására. Esetenként 10mp után, de van hogy csak 5 perc után, de lenémítja a hívást, majd meg is szakítja, ezután fél percig nem tudok sem új hívást indítani, mások sem tudnak hívni.
Volt már valakinek hasonló problémája?

Köszi
5 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a készülék szoftvere naprakész, érdemes lenne próbálkozni egy Hálózatbeállítások visszaállításával, valamint egy Gyári adatok visszaállításával, ha az előbbi nem segít a leírt problémán.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Edit1
Student
Beállítások
Szia!
Nekem ugyanez a problémám. A hálózati beállítások visszaállítása nem segített.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A telefon operációs rendszere naprakész és a gyári visszaállítás sem változtatott rajta?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Edit1
Student
Beállítások
A gyári visszaállítást nem csináltam meg, mert nem tudom lementeni az adatokat. Nem tudom hogy kell.🙁
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Biztonsági mentést a Smart Switch, illetve a Beállítások➡️Fiókok és biztonsági mentés➡️Samsung Cloud➡️Adatok biztonsági mentése menüpont segítségével tudsz készíteni. A visszaállítást pedig ha nem ajánlja fel a telefon kezdéskor, abban az esetben PC-ről kezdeményezd a Smart Switch kliensből vagy használd a Beállítások➡️Fiókok és biztonsági mentés➡️Samsung Cloud➡️Adatok visszaállítása funkciót. 😉