dátum: 14-04-2020 02:00 PM
Hali!
Ti használtok a mindennapok során okosórát? Ha igen mik a tapasztalatok és mennyivel hasznosabb szerintetek, mint egy okostelefon? Én kicsit aggályos vagyok személy szerint, hiszen ez is plusz egy értesítési felület, ami néha zavaró lehet. De várom, hogy meggyőzzetek 😊
dátum: 16-04-2020 09:58 AM
dátum: 16-04-2020 09:59 AM
dátum: 21-04-2020 10:51 AM
Az okosóra egy olyan kiegészítő, amire igaz az, hogy használat közben látod előnyét, hátrányát.
Én már az ötödik generációt használom egy Galaxy Watch 42mm személyében. Nálam pont az értesítések tükrözése a legjobb, a legkedveltebb funkció, mivel állandóan le van némitva a telefonom, de annyira, hogy rezgést se ad ki. Helyette az órám jelez mindenben.
Túrázás, futás és gyaloglás szoktam lemonitorozni vele, GPS-e nagyon pontos.
Plusz öltöztet. Tetszőlegesen cserelheted az óralapot, a szíjat. Kb. olyan mint a fülbevaló a lányoknál.
Ha most vennék, kezdesnek egy Galaxy Watch Active-ot választanék, amiben szintén megkapsz mindent, ami fontos. Bár a lunettat imadom a Galaxy Watch-nal (tekerő az óra elején).
Remélem tudtam segiteni kicsit
dátum: 28-04-2020 09:31 AM
Szia!
Igazából pont az edzéshez lenne a leghasznosabb
Viszonylag sokat sportolok és rendszeresen jegyzetelem az edzéseimet excelben.
Mit gondolsz ez ki tudnám váltani egy okosórával? (+ Az alvás minőségem nyomonkövetése is mindig érdekelt volna )
dátum: 28-04-2020 09:32 AM
Szia @KrisztianK !
Köszi a segítséget, mindenképpen hasznos volt
Még nem gondoltam arra, hogy akár "ékszerként" is lehetne használni. Nekünk férfiaknak viszonylag limitáltak a lehetőségeink ebből a szempontból, de igazad van.
Egyébként a Galaxy Watch hogy bírja az egész napos használatot?
dátum: 29-04-2020 07:09 AM
Nekem 2-3 napot bír.
Ebben van folyamatos pulzusmérés és értesítés athozatal. Este nincs a kezemen, mert engem zavar alvas közben, de volt már hogy rajtam maradt és csekkolhattam az alvásciklust.
Szoktam olykor telefonhivasra is hasznalni, nem sűrűn, de napi 1-2 "gyorsan erről fogadom" hívást igen.
Hamar feltoltodik. Ket ora sem kell neki, de altalaban este toltom amikor nincs rajtam
dátum: 31-05-2020 11:59 PM
Szia Matt!
Én használok egy watch active 2 es órát és imádom!
Ezen nézem a youtubot a buszon ülve, kényelmesen, a combomra rakva a kezem. Nem kell közben a telefonom fogni, így nagyon kényelmes!
Imádom akkor is mikor mosogatok és barátnőmmel telefonálok, szabadon telefonálhatok vele, mert vízálló és nem lesz semmi baja! Illetve kényelmes is mert nem kell közben fognom a telefonomat!
Nekem nagyon bevált és imádom!
Szép estét!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 08-07-2020 11:11 PM
Szia Matt!
Én használok egy watch active 2 es órát és imádom!
Sok dologra haszálom ezt az órát. Ezen nézem a youtubeot, fogadom a messenger üzeneteket, kényelmesen. Nem kell közben a telefonom tartani, fogni, így nagyon kényelmes!
Imádom akkor is mikor mosogatok és barátnőmmel telefonálok, szabadon telefonálhatok vele, mert vízálló és nem lesz semmi baja! Illetve kényelmes is mert nem kell közben itt sem fognom a telefonomat!
Illetve ha napsütésben sétálok a szabadban, akkor is teljes értékűen látom a kijelzőt, nem kell eltakarnom a kezemmel, hogy lássam a kijelzőn az időt, vagy csak amit éppen keresek.
Nekem nagyon bevált és imádom!
Szép estét!
Üdv.:
AnitaI.