Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Napi rutin

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-10-2019 09:55 AM)
607 Megtekintések
Matt_89
Pathfinder
Beállítások

Hali!

Nektek van olyan napi rutinotok melynek az okostelefonotok elengedhetetlen része?

Én a munkába menet mindig hangoskönyveket hallgatok, és ennek is elengedhetetlen kelléke az okostelefonom, illetve segít abban is, hogy mindig időben jussak az ágyba és meglegyen a 8 óra alvás 😊

Címkék (1)
0 tetszik
5 Válaszok
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Matt!

Nagyon változatosak a mindennapjaim, egy valami viszont állandó. A zenehallgatás. Reggelente mikor munkába indulok az első a füles megkeresése és a spotify. Haza úton ugyan ez :smiling-face: Ha pedig valami csoda folytán megunnám a zenét, podcasteket hallgatok. Főleg tudományos jellegűeket.
Milyen típusú könyveket szoktál olvasni?
AdamSzabo
Voyager
Beállítások

Nekem a napi rutinom az okostelefon :face-with-tears-of-joy:

Reggel Bixby kíván nekem szép napot, miközben elmondja az aznapi időjárást, bár néha a falra tudok mászni a túlzott nyájasságától, főleg, amikor bal lábbal kelek fel, ő meg jópofizik. :smiling-face: Aztán megnézem, hogy mennyire aludtam rosszul, utána a fürdőben halgatom a "Songs under the shower" zenei válogatást a Dolby Atmos előadásában.

Munkába menet gyorsan elolvasom a számomra érdekes híreket, és az éjszaka felgyülemlett e-maileket, teendőket. Ma már ezt is nehezen tudom elképzelni okostelefon nélkül.

Meló közben a telefonnal készítek fényképes dokumentációt az elkészült munkáról, azzal szkennelem be a kevésbé érzékeny dokumentumokat, intézek el néhány hívást (durva, hogy erre is jó egy telefon :grinning-face-with-one-large-and-one-small-eye: ). Nagy segítséget nyújt külföldi tárgyalásoknál a Samsung Voice Recording hangfelismerő funkciója, így nem kell külön jegyzőkönyvet vezetni az elhangzottakról, illetve ha valamit nem sikerült elsőre megérteni az eltérő akcentusok miatt, vissza tudom keresni.

A Samsung Notes-ba gyorsan felfirkantom a hirtelen jött információkat (amihez végre már a telefont sem kell feloldani), így már jegyzetfüzet sem kell, tiszta környezetbarát.

Ebédszünetben úgy nagyjából bepötyögöm, hogy mit eszem, csak hogy tudjam mitől nő a sörhas, nagyjából ekörül szokott elkezdeni noszogatni a Samsung Health, hogy mozdítsam már meg magam legalább egy picit, különben vén leszek idős koromra. És valami furcsa oknál vezérlve mindig meg is dícsér 10 lépés után. :face-with-tears-of-joy:

Nem is folytatom tovább... Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel, a napunk jó nagy részét a telefonunk társaságában töltjük el, így vagy úgy. 

Dani654
Pioneer
Beállítások

A spotify nekem is a "napi rutin" része" :smiling-face: 

0 tetszik
Matt_89
Pathfinder
Beállítások

Szia !

Igazából elég változatos miket hallgatok, nagyon szeretem az önéletrajzi könyveket, de a pszichológia, vagy éppen a fantasy is nagyon le tud kötni :smiling-face: 

Most éppen az "Atomic Habits" című könyvet olvasom, ami a jó szokások kialakításáról/megtartásáról, és rosszal elhagyásáról szól, nagyon tudom ajánlani, ha érdekel a téma. 

Sajnos nem tudom mi a magyar címe, mivel az Audible nevű appot használom, itt van fent a legnagyobb választék hangoskönyvek terén.

Én is szívesen fogadok Podcast ajánlásokat tudományos témában :smiling-face: 

EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Matt!
A pszichológia engem is nagyon le tud kötni, rengeteg könyvet olvasok.
Podcasteket Spotifyon hallgatok. A Science Vs a kedvencem tudományos témában, és a Stuff you should know is egész érdekes de itt nem csak tudomány hanem történelem és sok más téma is említésre kerül.
0 tetszik