dátum: 10-10-2019 09:55 AM
Hali!
Nektek van olyan napi rutinotok melynek az okostelefonotok elengedhetetlen része?
Én a munkába menet mindig hangoskönyveket hallgatok, és ennek is elengedhetetlen kelléke az okostelefonom, illetve segít abban is, hogy mindig időben jussak az ágyba és meglegyen a 8 óra alvás 😊
dátum: 11-10-2019 08:42 PM
dátum: 14-10-2019 10:22 PM
Nekem a napi rutinom az okostelefon
Reggel Bixby kíván nekem szép napot, miközben elmondja az aznapi időjárást, bár néha a falra tudok mászni a túlzott nyájasságától, főleg, amikor bal lábbal kelek fel, ő meg jópofizik. Aztán megnézem, hogy mennyire aludtam rosszul, utána a fürdőben halgatom a "Songs under the shower" zenei válogatást a Dolby Atmos előadásában.
Munkába menet gyorsan elolvasom a számomra érdekes híreket, és az éjszaka felgyülemlett e-maileket, teendőket. Ma már ezt is nehezen tudom elképzelni okostelefon nélkül.
Meló közben a telefonnal készítek fényképes dokumentációt az elkészült munkáról, azzal szkennelem be a kevésbé érzékeny dokumentumokat, intézek el néhány hívást (durva, hogy erre is jó egy telefon ). Nagy segítséget nyújt külföldi tárgyalásoknál a Samsung Voice Recording hangfelismerő funkciója, így nem kell külön jegyzőkönyvet vezetni az elhangzottakról, illetve ha valamit nem sikerült elsőre megérteni az eltérő akcentusok miatt, vissza tudom keresni.
A Samsung Notes-ba gyorsan felfirkantom a hirtelen jött információkat (amihez végre már a telefont sem kell feloldani), így már jegyzetfüzet sem kell, tiszta környezetbarát.
Ebédszünetben úgy nagyjából bepötyögöm, hogy mit eszem, csak hogy tudjam mitől nő a sörhas, nagyjából ekörül szokott elkezdeni noszogatni a Samsung Health, hogy mozdítsam már meg magam legalább egy picit, különben vén leszek idős koromra. És valami furcsa oknál vezérlve mindig meg is dícsér 10 lépés után.
Nem is folytatom tovább... Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel, a napunk jó nagy részét a telefonunk társaságában töltjük el, így vagy úgy.
15-10-2019 04:18 PM – szerkesztés: 16-10-2019 09:22 AM
A spotify nekem is a "napi rutin" része"
dátum: 16-10-2019 09:29 AM
Szia !
Igazából elég változatos miket hallgatok, nagyon szeretem az önéletrajzi könyveket, de a pszichológia, vagy éppen a fantasy is nagyon le tud kötni
Most éppen az "Atomic Habits" című könyvet olvasom, ami a jó szokások kialakításáról/megtartásáról, és rosszal elhagyásáról szól, nagyon tudom ajánlani, ha érdekel a téma.
Sajnos nem tudom mi a magyar címe, mivel az Audible nevű appot használom, itt van fent a legnagyobb választék hangoskönyvek terén.
Én is szívesen fogadok Podcast ajánlásokat tudományos témában
dátum: 16-10-2019 10:01 AM