dátum: 19-05-2020 10:24 PM
Tudom, ne is kérdezzem… már a könyökömön jön ki ez a marhaság!
Szerintem nincs olyan Facebookot használó ember, aki nem botlott volna bele az idővonalán egyik-másik ismerősének az Avatar fotójába! Mi ez? És miért pont most csinálja mindenki? Hogyan csinálhatok sajátot? – a következő kérdésekre mind megkapjátok a választ!
Mark Zickerberg, mármint a Facebook alapítóatya, aki azóta már törölte magát kreálmányának adatbázisából… szóval Mark kitalálta, hogy feldobja a felületet egy új funkcióval. Az Avatars a Snapchat Bitmoji nevű munkájára emlékeztet, melyben a felhasználók elkészíthetik rajzfilmfigura másukat, hogy aztán még személyesebben tudjanak különféle Emojikat küldeni ismerősiknek a beszélgetések során. Legyen az mondjuk egy „Hello” integetős köszönős.
Aktiválásának legegyszerűbb módja, hogy okostelefonodon vagy tableteden nyisd meg a Facebook applikációt, majd:
Javaslom, hogy aki nem akar sokat pepecselni vele, az használja a szelfie kamera fotózásos funkciót, ami után egyből legenerálja a hasonmás rajzfilm énünket.
Kommentekbe jöhet mindenki saját avatarja!
Remélem hamar lecseng ez a láz, mert vasárnapi magyarországi startja óta már az agyamra megy!
dátum: 20-05-2020 08:51 AM
Szia!
Nem, a Facebookon nem csináltam meg, mert van saját AR Emojim 😁
Íme mutatom 🤗
AR Emoji - Én -
Szép napot! 😊
Üdv,
Móni
dátum: 31-05-2020 06:45 PM
A facebook elkésett ezzel a dologgal kicsit
A legtöbb gyártónak már van saját emoji-ja amit a kamerával hozhatsz létre.
Nekem is van saját AR emojim, ezt használom itt a fórumon is
Üdv,
Józsi
dátum: 30-07-2020 11:35 PM
Szia Krisz!
Nekem is van saját Ar emojim amit a telefonommal készítettem.
Ezt a facebookost holnap pedig ki fogom próbálni, eddig nem ismertem!
Köszönöm! És jövök majd az emojimmal!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 31-07-2020 09:13 AM
Szia Krisz!
Olyan másfél hónap kellett hozzá, de lecsengett. Én nem csináltam meg végül az Avataromat, viszont rengeteg ismerősöm igen. Sokan örömüket lelték benne, szóval már megérte létrehozni ezt.
dátum: 31-07-2020 10:28 AM
Szia!
Nekem ő a kis saját avatárom!😁
Üdv,
Niki
dátum: 31-07-2020 04:35 PM
Szia Krisztián!
Köszönjük szépen ezt a számomra hasznos leirást!
Sokszor gondolkodtam már azon, mennyire hasznos lenne egy ilyen avatar, de így létre is tudom hozni!
Köszi!
dátum: 31-07-2020 07:03 PM
Szia Krisz!
Jópofa, de nem az én világom... ez most kimarad, de legalább, ha kérdezik, akkor el tudom mondani hogyan is kell...:D
dátum: 31-07-2020 09:35 PM
Szia Krisztián,
Huh kicsit copy szagú ez a dolog, anno snapchat-en volt azthiszem hasonló funkció
Jópofa amúgy 🤔
dátum: 06-12-2020 01:27 AM