Miközben Kínában a 6G fejlesztésén dolgoznak, ami elképesztő 1 TB/másodperc letöltési sebességre lesz képes, közben Kanadában számos... Közzététel megtekintése
Van egy Honor band4 okos karkötőm amivel nem tudok kapcsolódni a Samsung Galaxy A40 telefonomra.Hiába telepítettem fel a Huawei Healt... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Vannak-e itt NBA/Bulls/Jordan fanok, esetleg Sneakerhead-ek?
Úgy gondolom most, hogy vége itt is kibeszélhetnénk a... Közzététel megtekintése
Tudom, ne is kérdezzem… már a könyökömön jön ki ez a marhaság!
Szerintem nincs olyan Facebookot használó ember, aki nem botlott volna bele... Közzététel megtekintése
Van a Samsungnak egy roppant mód hasznos alkalmazása, a Samsung Members. Az elmúlt hónapokban rengeteg kedvezménnyel várta a felhasználóit. (Íme a... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Amióta frissített a telóm a legújabb 10-es androidra, azóta nem működik az ujjlenyomat olvasóm vagy... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Most 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Samsung okosórákat, illetve a Galaxy Buds és Galaxy Buds+ termékeket a Samsung... Közzététel megtekintése
A Samsung Magyarország a Galaxy S20+ és a Galaxy S20+ 5G készülékekből három színvariánst hozott el a portfóliójába: a Kozmosz Szürkét, a... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Sokszor fantáziálok arról milyen lenne számomra az ideális telefon és ha nem számítana a pénz én milyen készüléket legóznék... Közzététel megtekintése
Van egy galaxy A40 telcsim. Amióta frissitett android 10 re azota történt az hogy a sd kártyát nem ismeri fel néha és a sim kártyára az irja ki... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget adni nektek abban, hogy hivatalos partnereknél mik a jelenleg forgalomban levő Samsung telefonok:
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Kiváncsi lennék, hogy ti mennyire szerettek fotózni? Én személy szerint minden eseményt, történést és ételt folyamatosan... Közzététel megtekintése
Múltkor az Assassin's Creed: Valhalla szóbakerült, így úgy gondoltam, megosztok veletek egy éppen futó promóciót, amit Epic Games-en... Közzététel megtekintése
Májusban számtalan piackutatócég tette elérhetővé, hogy miként teljesítettek az egyes szegmensek a 2020-as év első negyedévében. Mondanom se... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A járvány miatt kialakult karantén lelki hatásait vizsgáló kutatás kezdődött, melyben a magyarok véleményére is kíváncsiak:... Közzététel megtekintése