Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Media Markt - Galaxy Black Friday

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-11-2020 09:51 AM)
210 Megtekintések
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Sziasztok!

November 27-e, péntek nyitás óta a Media Markt áruházak kínálatában remek árakon juthattok hozzá egyes Samsung készülékekhez a Black Friday keretein belül. Összeírtam egy listát a legszuperebb akciókról!

Galaxy A21 3/32 GB: 54995 Ft
Galaxy A21s 4/128 GB: 72997 Ft
Galaxy A31 4/64 GB: 69996 Ft
Galaxy A31 4/128 GB: 79997 Ft
Galaxy A51: 89900 Ft
Galaxy A71: 114996 Ft

Kellemes hétvéget nektek és jó vásárlást! 

Üdv,
GyulusA

0 tetszik
9 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Galaxy A71-ből találtam még kedvezőbb ajánlatot az Euronics-ban, most mindössze 104.990 forintért:
https://euronics.hu/termekek/samsung-galaxy-a71-dual-sim-128-gb-kartyafuggetlen-okostelefon-fekete/p...

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ezek közül az A51 és A71 igazán jó tudással bíró készülékek, mindkettő jó vételnek tűnik.

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Gyula!

Hatalmas akciók! 

Tényleg érdemes elnézni a Media Marktokba!

Köszi a cikket!

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Uhh... talán ennyire alacsony áron még sosem volt a Galaxy A71. Kíváncsi leszek, hogy milyen készlettel rendelkeznek, mert azért a márkaboltokban is hiány van már az első napokon bizonyos színekből. Jó látni, hogy a Fekete Péntek ényleg hozza a nagy leárazásokat.

Üdv.:

Móni

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

1db minimum volt készleten a Savoya Parkban, ezt gyakorlatban is tanúsítani tudom. 😃

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Ahogy elnéztem az A51 majdnem mindehol ezen az áron fut, így megéri betérni és elgondolkozni rajta :). Középkategóriában kiemelkedő, ajánlom mindenkinek!

0 tetszik
PeterSz1
Navigator
Beállítások

Szia!

Nagyon jó árakon voltak , itt nálunk is sokat vittel belőlük! 😀

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia Gyulus!

Voltam bent a médiában a hétvégén és brutál sokan voltak, úgy gondolom rengeteg készülék került eladásra :smiling-face:

0 tetszik
MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Jó árak, fogytak is rendesen a telefonok! Sajnálhatja, aki lemaradt, de ne csüggedjen, mert a MediaMarkt minden hétvégén tart akciókat! Ha nem is ennyire jó árakkal, de találhat még érdekességeket!

0 tetszik