Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

McAfee

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-01-2022 08:15 PM)
303 Megtekintések
JánosA52
Voyager
Beállítások
A McAfee-t ajanlja a Samsung védelmi szoftvernek.  Mivel bankolok is a mobilon, ezért kell valami védelem. Viszont a véleményeket olvasva valaki totál rossznak minősíti, és van aki nagyon megvan elégedve vele, olyan 40-60% arányban. Mi lehet a valóság ? Van tapasztalata valakinek a McAfee használatáról ? Köszönöm előre is !
11 Válaszok
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
A Samsung telók beépített vírus és kártevőirtói (McAfee,Knox) szerintem nagyon hatékonyak, szoftveresen és hardveresen is monitorozza a gyanús tevékenységeket. Nekem eddig soha nem volt vele problémám.
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Szia, 

Az egyik leghatékonyabb vírusírtó és a legtöbb okoskészülékre ezt installálják ha valaki telepített vírusvédelmet kér hozzá, úgyhogy nyugodtan ajánlom én is. 

JánosA52
Voyager
Beállítások
Köszönöm a segítséget !
JánosA52
Voyager
Beállítások
Akkor én is ezt fogom használni, ha már ketten ajánlottátok a csopoetból !
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Személy szerint feleslegesnek tartom az efféle szolgáltatásokat, főleg PC-től eltérő platformokon. Nyilván nem mindenki ugyanúgy használja a készülékeit mint jómagam, de azért az elmúlt időszakban jócskán fejlődtek a szoftverek és maga az internet is védelem terén, gondolok csak a reklámblokkolókra például.

Ha esetleg valaki mégis fegyvert tartana a fejemhez, a Kaspersky-re esne a választásom, a McAfee-nak már bőven lejárt a hőskorszaka és lényegében összeolvadt az átlagos konkurenseivel effektivitás terén. Ettől függetlenül androidon jobb védelmet adhat, de nem gondolom hogy root alapú beleszólása van például az APK-k telepítésébe vagy megfelelően átvizsgálja azokat mondjuk a Play Protect-hez képest.

Összegezve: Ha tudod mit és honnan telepítesz (még ha külső, de megbízható forrásból is), akkor nem leselkedik rád veszély. Amennyiben valaki meg akar támadni a mobileszközödön keresztül, annak valószínűleg nem fog az útjában állni a vírusirtó a telefonodon.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

JánosA52
Voyager
Beállítások
Szia ! Köszi a korrekt választ. Akkor, ha jól értem a meglévő op.rendszeri+Knox már adhat megfelelő védelmet ?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Igen.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

JánosA52
Voyager
Beállítások
Köszönöm a korrekt összefoglalót !🙂
DavidS01
Samsung Expert
Beállítások

Megbízható szoftver, én is csak ajánlani tudom!