Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Magyar, angol vagy eredeti szinkronnal nézzem A nagy pénzrablást?

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-11-2020 03:30 PM)
871 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ha spanyol sorozatot kellene a Netflixet bújó utca emberének mondania, akkor biztos a La casa de papel jutna az eszébe, ami idehaza A nagy pénzrablás címmel írodott be a köztudatba.

A produkció dióhéjban arról szólna, hogy nyolc rabló túszokat ejt, és bezárkózik a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtására manipulálja. 

money_heist_screenshot_20200731174027_1_original_560x313_cover.jpg

Nyilván ennél sokkal bonyolultabb és összetettebb a sorozat, pontosan ezért kedvelik annyian.

A hetekben elérhetővé vált a magyar szinkronja, így fel ismerült bennem, hogy lehet, most kellene elkezdenem a darálását. Ehhez kérnék tanácsot, hogy angolul, spanyolul vagy magyarul csekkoljam-e - persze előbbi kettőnél használnék feliratot a biztonság kedvéért.

Köszi a tanácsot! Amúgy nektek tetszett?

Üdv.:

_K

5 Válaszok
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisz!

Sok jót olvastam a sorozatról. 2018-ban a nemzetközi Emmy-díjátadón díjjal tért haza, illetve szép számmal zsebelt be más rangos elismerést. Ha jól tudom, nem olyan rég jelent meg a könyv változata, legalábbis valami dereng, hogy a Libri feldobta a reklámját

Mutatnék egy előzetest hozzá, hátha valaki kedvet kap. Van hozzá felirat, ha valakinek nem menne az angol 🙃

Üdv:

Móni

0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisz! 
Én még a Magyart nem tapasztaltam, (mondjuk minden sorozatot ha lehet angollal nézek) de angolra tippelek, nekem a spanyol nagyon zavaró volt valamiért. Angollal nagyon élvezhető! 😊

0 tetszik
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisz! 
Nekem a spanyol sorozatoknál zavart a spanyol nyelv jobban szeretem az angolt úgy tudok rendesen koncentrálni. Én alapból mindent angolul nézek.

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisztián!

Köszi a sorozat ötletet!

Éppen valami új nézni valót kerestünk. 

Mi sokszor inkább angolul es magyar felirattal szoktuk nézni a sorozstokat, mivel sokkal jobb hallani a szereplők eredeti hangját. Persze ha mondjuk német az alap nyelvezete a sorozatnak és angolra állítod be a hangot, sokszor zavaró lehet, hogy máshogy artikulálnak a szereplők!

Mindenesetre ez egy jó sorozatnak tűnik!

Üdv. AndrasK

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szia!

Ha nagyon autentikus élményt akarsz mindképpen eredeti, spanyol nyelven, parádés. Az angol szinkron viszont nagyon jól sikerült, nyelvtanuláshoz kiváló.

Üdv,
GyulusA
0 tetszik