Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy S20 mobilinternet probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-08-2022 06:55 PM)
612 Megtekintések
sleszy
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Frissítettem a telefonomat és azóta nincs mobilnetem. Hozzáférési pont beállításaim eltűntek és nem is tudok újat hozzáadni. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a megoldás?

Köszi!

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az alábbi konfigurációt próbáld:

• Név: Telekom internet
  • APN: internet.telekom
  • Hitelesítés típusa: PAP
  • APN típusa: default,supl,xcap
  • APN protokollja: IPv4/IPv6
  • Hozzáférésipont-név roamingprotokollja: IPv4
  • Virtuális mobilszolgáltató típusa: SPN

A Romániát nem véletlenül említettem, az 'ORO' érték a szoftververziónál azt jelöli. Ez azt jelenti, hogy onnan vetted vagy importálták az okostelefonodat.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

11 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Másnál is megjelent ugyanez a probléma! A Samsungnál már eljutott a hír. A hiba csak ott van hogy a frissítés el lett rontva de fognak adni egy javító updatet!
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A Hozzáad gomb sem működik a Beállítások➡Kapcsolatok➡Mobilhálózatok➡Hozzáférési pontok neve menüben?

Illetve kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
sleszy
Journeyman
Beállítások
Köszönöm az infót!
Remélem hamar megoldják.
sleszy
Journeyman
Beállítások
Szia! Nem működik a hozzáadás. Screenshot_20220818-191044_Settings_9636_1660842644.jpgScreenshot_20220818-191024_Settings_9634_1660842624.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A készülék újraindítása után sem csinál semmit az említett gomb?

0 tetszik
sleszy
Journeyman
Beállítások
Sajnos nem. Már többször újraindítottam, és próbáltam hozzáadni.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Csak mert az említett problémára már ki lett adva egy megfelelő APN konfiguráció, ami működik eddig mindenkinek, tehát nem szoftverfrissítés formájában érkezett az a patch és a gombbal sem volt probléma az eddigi visszajelzések alapján. Egyébként magyar szolgáltatóról beszélünk? Csak mert a szoftverrégió Romániát mutat.

Szóval ha gyári visszaállítás után sem javul meg a történet, akkor érdemes lenne a terméktámogatáshoz fordulni.

sleszy
Journeyman
Beállítások
Köszi az infót! Telekom a szolgáltatóm, és a tcom oldaláról néztem s konfigot is. Nem tudom miért láttál romániát. Hol lehetne megnézni a kiadott APN konfigurációt amit említettél?
0 tetszik
sleszy
Journeyman
Beállítások
Konkrétan hozzáadással bele tudik menni a hozzáférési pont szerkesztésbe, de amikor a mentésre megyek, akkor visszalép a hozzáférési pontokhoz és nem adja hozzá a konfigot .Screenshot_20220818-184402_Settings_9632_1660841064.jpg
0 tetszik