dátum: 30-09-2020 09:55 AM
Sziasztok!
Mostanság eléggé háttérbe szorult nálam a filmezés és a sorozatozás. Youtube-on egy időben nagyon sok csatornát követtem és néztem napi rendszerességgel a közölt videóikat, azonban ezt is már csak múlt időben kell emlegetnem.
Filmekkel az a helyzet, hogy hadilábon állok velük. Sűrűn kerülök olyan helyzetbe, hogy a közzétett előzetesükben ellőnek minden jó pillanatot, ami megalapozná az élményt. Szerencsémre a Netflix idén szeptemberben hozta az Enola Holmes-t, ami könnyed hétvégi kikapcsolódást eredményezett múlt szombaton, mivel nagyon jó lett. Imádtam a főhősnőt!
A történet középpontjában: Enola Holmes, aki annak a bizonyos világhírű bűnüldőzőnek, Sherlock Holmes-nak a húga. A leányzó anyjával él ( a fivérek pedig járják saját útjukat), aki otthon tanítja meg a felnőtt életre, azonban egyik napról a másikra, pont a születénapján magára hagyja. Innen veszi kezdetét a kaland, amit nem szeretnél ellőni.
További érdekesség, hogy Henry Cavill, a Superman és a The Witcher főszereplője formálja meg Sherlock-ot!
Mutatnám az előzetesét:
Ti láttátok már?
Üdv.:
Krisz
dátum: 30-09-2020 11:21 PM
Szia!
Köszi az ajánlást! Mindenképpen kell egy jó film Netflixen azonnal, a Cuties kicsit kiégette az agyamat
dátum: 30-09-2020 11:42 PM
Szia Krisztián!
Jó kis kedvhozó posztot készítettél.
Következő szabad estémen meg is nézem.
dátum: 04-10-2020 10:25 AM
Szia!
Köszi az ajánlást mindenképpen bele fogok nézni. Elég jónak tűnik előzetes alapján.
dátum: 04-10-2020 05:53 PM
Szia Krisztián!
Köszi a tippet! Most fogjuk befejezni a sorozatot párommal éppen amit elkezdtünk. Meg is fogjuk nézni ezt, mert jónak tűnik az előzetes. Emellett imadjuk Henry Cavill-t. Szuper szereplő.
Üdv. AndrasK
dátum: 04-10-2020 11:15 PM
Hello!
Ha megnéztétek a filmet, és kedvet kaptatok könyv változatban elolvasni, akkor ajánlanám figyelmetekbe az L&L kiadó által megjelent Nancy Springer kötetet: az Enola Holmes – Az eltűnt Márka esetét. Cirka 240 oldalon keresztül várja a könyvmolyokat egy jó kis rejtéllyel, amit rengeteg humorral fog átitatni. Tényleg olyan, mint ha a filmet néznétek.
Én már csak abban reménykedem, hogy a folytatásban érkezik a többi Enola Holmes kötet, hiszen szám szerint már 6 darab van a külföldi piacon terítéken. Ezek ni:
Nincs kizárva, hogy angolul is belekezdek, mégis csak ifjusági regény besorolással illették.
Üdv.:
Krisz
dátum: 12-10-2020 07:09 PM
Szia,
Köszi a cikket, ráfogok nézni. Szeretem a filmajánlásokat, főleg azért, mert én mindig bajban vagyok vele, hogy mit nézzek. Most legutoljára a netflixen a Tyler Rake kimenekítés c filmet néztem meg, az nagyon tetszett, bár én amúgy is kedvelem a katonás filmeket.
dátum: 13-10-2020 09:33 AM
Szia,
Köszi az ajánlást, érdekes a koncepicó... mondjuk én a szinészi felhozatalt picit furcsálom, de egy próbát majd megér! 😁
dátum: 13-10-2020 09:37 AM
Sziasztok!
Örülök neki, hogy sokaknak meghoztam a kedvét a filmhez.
Nekem annyira bejött, hogy időközben megvásároltam a hozzákapcsolódó regényt, amit teljesen könnyedén lehet olvasni, akkora lóbetűkkel lett kiadva. A különféle könyvesboltokban 2-3 ezer forint körüli áron hozzá lehet jutni, ami szerintem korrekt érte.
Üdv.:
K
dátum: 15-10-2020 11:12 AM
Szia!
Láttam az előzetest, de nem fogott meg, viszont ösztönződ hatására Lucifer után adok neki egy esélyt.😃