Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Enola Holmes: Netflix-film, amit ne hagyj ki az évi filmlistádból

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-10-2020 07:09 PM)
342 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Mostanság eléggé háttérbe szorult nálam a filmezés és a sorozatozás. Youtube-on egy időben nagyon sok csatornát követtem és néztem napi rendszerességgel a közölt videóikat, azonban ezt is már csak múlt időben kell emlegetnem.

Filmekkel az a helyzet, hogy hadilábon állok velük. Sűrűn kerülök olyan helyzetbe, hogy a közzétett előzetesükben ellőnek minden jó pillanatot, ami megalapozná az élményt. Szerencsémre a Netflix idén szeptemberben hozta az Enola Holmes-t, ami könnyed hétvégi kikapcsolódást eredményezett múlt szombaton, mivel nagyon jó lett. Imádtam a főhősnőt!

A történet középpontjában: Enola Holmes, aki annak a bizonyos világhírű bűnüldőzőnek, Sherlock Holmes-nak a húga. A leányzó anyjával él ( a fivérek pedig járják saját útjukat), aki otthon tanítja meg a felnőtt életre, azonban egyik napról a másikra, pont a születénapján magára hagyja. Innen veszi kezdetét a kaland, amit nem szeretnél ellőni.

További érdekesség, hogy Henry Cavill, a Superman és a The Witcher főszereplője formálja meg Sherlock-ot!

Mutatnám az előzetesét:

Ti láttátok már?

Üdv.:

Krisz

10 Válaszok
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi az ajánlást! Mindenképpen kell egy jó film Netflixen azonnal, a Cuties kicsit kiégette az agyamat

0 tetszik
DavidB95
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisztián!

Jó kis kedvhozó posztot készítettél.

Következő szabad estémen meg is nézem.

0 tetszik
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi az ajánlást mindenképpen bele fogok nézni. Elég jónak tűnik előzetes alapján.

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisztián!

Köszi a tippet! Most fogjuk befejezni a sorozatot párommal éppen amit elkezdtünk. Meg is fogjuk nézni ezt, mert jónak tűnik az előzetes. Emellett imadjuk Henry Cavill-t. Szuper szereplő. 

Üdv. AndrasK

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Hello!

Ha megnéztétek a filmet, és kedvet kaptatok könyv változatban elolvasni, akkor ajánlanám figyelmetekbe az L&L kiadó által megjelent Nancy Springer kötetet: az Enola Holmes – Az eltűnt Márka esetét. Cirka 240 oldalon keresztül várja a könyvmolyokat egy jó kis rejtéllyel, amit rengeteg humorral fog átitatni. Tényleg olyan, mint ha a filmet néznétek.

Én már csak abban reménykedem, hogy a folytatásban érkezik a többi Enola Holmes kötet, hiszen szám szerint már 6 darab van a külföldi piacon terítéken. Ezek ni:

1. Nancy Springer: The Case of the Missing Marquess
  2. Nancy Springer: The Case of the Left-Handed Lady
  3. Nancy Springer: The Case of the Bizarre Bouquets
  4. Nancy Springer: The Case of the Peculiar Pink Fan
  5. Nancy Springer: The Case of the Cryptic Crinoline
  6. Nancy Springer: The Case of the Gypsy Good-Bye

Nincs kizárva, hogy angolul is belekezdek, mégis csak ifjusági regény besorolással illették.

Üdv.:

Krisz

0 tetszik
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Szia, 

Köszi a cikket, ráfogok nézni. Szeretem a filmajánlásokat, főleg azért, mert én mindig bajban vagyok vele, hogy mit nézzek. Most legutoljára a netflixen a Tyler Rake kimenekítés c filmet néztem meg, az nagyon tetszett, bár én amúgy is kedvelem a katonás filmeket. 

0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Szia,
Köszi az ajánlást, érdekes a koncepicó... mondjuk én a szinészi felhozatalt picit furcsálom, de egy próbát majd megér! 😁

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Örülök neki, hogy sokaknak meghoztam a kedvét a filmhez. 

Nekem annyira bejött, hogy időközben megvásároltam a hozzákapcsolódó regényt, amit teljesen könnyedén lehet olvasni, akkora lóbetűkkel lett kiadva. A különféle könyvesboltokban 2-3 ezer forint körüli áron hozzá lehet jutni, ami szerintem korrekt érte.

wp-16025744854926077498476688127978

Üdv.:

K

0 tetszik
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Láttam az előzetest, de nem fogott meg, viszont ösztönződ hatására Lucifer után adok neki egy esélyt.😃

0 tetszik