Sziasztok! Bejelentésre került az idei Google I/O esemény időpontja, ami május 11-12-re esik. A Google I/O-n szokta a... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Bejelentésre került az idei Google I/O esemény időpontja, ami május 11-12-re esik. A Google I/O-n szokta a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Gyors segítségeteket kérném. Adott egy S20 telefon kb. másfél éves. Az utóbbi hetekben vettem észre, hogy egyes alkalmazásokon belüli... Közzététel megtekintése Ha eMag forgalmazta, amikor vásároltad, azt nyugodtan viheted márkaszervizbe, vagy eMag üzletben is ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A február 24-n a samsung.com-on rendelt es teljes egészében kifizetett tab S8 készülék szállítása kapcsan még csak... Közzététel megtekintése Sajnos a fokozot érdeklődés miatt, ez minden új szériánál gond, és egyes hivatalos viszonteladók már... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Kiszivárogtak azok a címek, amik hamarosan a Gass Pass könyvtárban elérhetőek lesznek. Ezek a következőek: F1 2021The... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Adott egy Samsung UE40H6400AW tévé, valamint egy HW-K335/EN hangprojektor. A kérdésem az lenne, hogy milyen optikai kábellel tudom a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Az utóbbi napokban belelovalltam magam a tévé vásárlás gondolatába, viszont tévé fronton nem igazán vagyok otthon egyik... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! A mai naptól kezdve elindult a következő alverziós frissítés a 2022 előtti Galaxy modellekre, melyek az alábbiak: S21 5G, S21+... Közzététel megtekintése A Samsung nem ad ki rossz update-et általában. Valószínűleg minden jogosult telefonon tökéletesen fo... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Elégedett tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy A52s 5G telefonnak lassan 2 hete , viszont a napokban észrevettem hogy lötyögő... Közzététel megtekintése Igen minden OIS teló ilyen az s21 Ultrában kifejezeten hangos például Közzététel megtekintése |
Sziasztok, kérdésem, hogy korábban a céges e-mail (google) címet, sőt abból is többet fel tudtam vinni a telefonomra. Most csak egyet enged és azt... Közzététel megtekintése Szia! A Naptár alkalmazás csak az "Események" típusú elemeket tudja szinkronizálni Google-ból, a "Te... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Egyik napról a másikra elment a hang telefonálás közben. Elsőnek azthittem a másik eszközzel van a baj,de próbáltam más számmal is,azzal... Közzététel megtekintése Ilyenkor mindig eszembe jut a kockafejek szövege, miszerint próbalta már kikapcsolni-bekapcsolni? Ör... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. Megérkezett a hivatalos időpontja az idei Galaxy A széria butatójának, ami március 17-e lesz. Íme a plakát is... Közzététel megtekintése |
Galaxy S sorozat: Az S22 5G galaxis Az S22-es galaxis; 5G Az S22 Ultra 5G galaxis Az S21 5G galaxis Az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy melegedik a telefonom ha messengeren videobeszélgetesben vagyok! Másnál is jelentkezik ez a probléma? Közzététel megtekintése Nem tudom hogy aktuális e még a probléma, de tiltsd le az AR-es cuccokat, nekem előtte S10 volt és r... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Bocsi ha rossz helyre teszem a kérdésem, de hátha tudtok segíteni kihez forduljak ez ügyben. Az előrendelési időszakban rendeltem... Közzététel megtekintése Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldodódott. Megkaptam az értesítést hogy elfogadták és 15napon b... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Megérkezett az első előzetese annak a rövidfilmnek, amit Millie Bobby Brown (Stranger Things) rendezett, egy Galaxy S22 Ultra... Közzététel megtekintése Köszi az infót!Szeretem amikor mobilokkal készítenek ilyen színvonalas tartalmat. Közzététel megtekintése |
Egy világméretű pusztulás feltehetőleg az állatokat is érintené: olyan lenne, mintha a természet nyomna egy reset gombot. Hogy mi történne... Közzététel megtekintése Érdekes bejegyzés, köszi..! Igazából sosem tudjuk meg,hogyan történne mindez... És ennek örülök is.. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Korábban írtam róla, hogy én sok évig IOS felhasználó voltam és az S22-re szeretnék váltani. Én előfizetőnél hozom ki de rengeteget... Közzététel megtekintése Szia! Ma van az előrendelés utolsó napja, ha tudnak valami igazolást adni a mai dátummal, akkor még ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nemsokára megnyitja bulizós kapuit a Budapest Park. Azt hiszem Áprilisban szokták akkor már lehet menni koncertezni. Nem tudom idén... Közzététel megtekintése Lehet, hogy idén elindulunk ide-oda bulizni, mivel már nincsenek korlátozások, és szerintem a nyár v... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Idő előtt kiszivárgott az érkező Samsung Galaxy A73 és A53 első hivatalos képei. A képeket a 91Mobiles tette közzé. A két... Közzététel megtekintése Sziasztok! Mikor jön már Magyarországra az A73? Addig nem veszek új telót Közzététel megtekintése |