Sziasztok! Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb limitált kiadások a legújabb készülékekből. Ezúttal az augusztusban... Közzététel megtekintése
Szia Axel! Nagyon királyul fognak kinézni. Mindegyiket elfogadnám. Üdc. Andris Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb limitált kiadások a legújabb készülékekből. Ezúttal az augusztusban... Közzététel megtekintése Szia Axel! Nagyon királyul fognak kinézni. Mindegyiket elfogadnám. Üdc. Andris Közzététel megtekintése |
Sziasztok! 2 napja elstartolt a Galaxy S22 szériára a harmadik OneUI 5 béta. A frissítés leginkább bug fixeket... Közzététel megtekintése |
Mit kell megnyitni a számító gépen,hogy előcsaljam ezt az oldalt is? Számítógépnél vagyok. Kérlek segítsetek! Közzététel megtekintése |
Sziasztok. Tegnap érkezett egy újabb frissítés immár a második ebben a hónapban! A Szeptemberi security patchon kívül a Samsung appok... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Két véglet van a vásárlók körében, akiknek a méret a lényeg, a másik pedig aki azt sem tudja, hogy mekkora a fürdőszobája, nemhogy a... Közzététel megtekintése |
|
Szöveg helyett madárdal. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Vettem a napokban egy Samsung TB34T600FSA/EF hűtőszekrényt. 4-5 nap elteltével azt tapasztalom, hogy folyamatosan maximum... Közzététel megtekintése A szigetelés hézagos állapota nem utal jó jelekre, ahogy a jegesedés sem. Érdemes lenne egy leolvasz... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a "BrightnessBNR" alkalmazás csak az adaptív fényerőhöz kapcsolódó app, vagy ez tárolja a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Sok vásárlót érdekel, hogy mekkora a mosógép betöltőnyílása. Ami egyébként tényleg fontos, mert ha túlságosan kicsi, akkor hamarabb... Közzététel megtekintése Akinek volt már ezzel problémája, hogy például kiszakadt egy darab, és elég borsos áron javították, ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Sok kérdés felmerül a polcok méretével kapcsolatban. Ez egy RB38A7b6d12 hűtő polc mélysége. Ahogy látszik 37 cm mély. Közzététel megtekintése Nálunk pont a napokban kellett átrendezni kicsit a hűtőben lévő polcokat. Nagyon magasra sikerültek ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A mai rohanó világban jól tud jönni egy praktikus emlékeztető, és mennyire hasznos tud lenni, ha mindezt a Samsung készülékkel tudjuk... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Szeretnék infót kérni a készülék beszámításról. Szeretnék egy készüléket vásárolni ezzel a lehetőséggel. Elolvasva a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. S. Galaxy buds első szériás fülhallgató....egyik pillanatról a másikra nagyon halk lett....nemhogy zene hallgatásra de... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van egy Samsung Galaxy A20e készülékem. Az utóbbi időben egyre gyakrabban nem érzékeli a sim kártyát, egyik helyen sem. Cseréltem sim... Közzététel megtekintése Ha gyári visszaállítás után sem javul a helyzet, kérlek keresd fel a márkaszervizt. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Aki kávézik, ki milyet fogyaszt? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Már biztos talkoztatok ezzel a képpel, ahol a Samsung azzal gúnyolja az Iphonok mostmár 48mp-s kameráját, hogy... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. Samsung Galaxy A70. Nem működik a vágólap. Mi lehet a baj? Közzététel megtekintése |