Sziasztok! Ki mit csípett meg ebben az akcióktól túlfűtött időszakban? Volt valami igazán akciós fogásotok?☺️ Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Ki mit csípett meg ebben az akcióktól túlfűtött időszakban? Volt valami igazán akciós fogásotok?☺️ Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Nincs karácsony a Grincs nélkül, igaz? Most nem a Jim Carrey féle filmre gondolok, vagy bármelyik cuki adaptációra, hanem a hamarosan... Közzététel megtekintése |
Samsung 23 literes mikrohullámú sütő tányér átmérője 29 cm. Közzététel megtekintése |
|
|
Sziasztok, Mindenki meggyújtotta tegnap az első gyertyát? Közzététel megtekintése Szia Betti! Te készítetted ezt az adventi koszorút? Egyszerű és szép! Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! Note 20 ultrára is megérkezett a novemberi biztonsági frissítés. 🙆 ♂️ 👍 ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nem rég vettem az S22 készülékemet de mostanában érdekes dolgokat csinál. Lefagy amikor írok vele vagy épp kilép az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Befutott pár érdekes render egy jövőben akár gyártásba is kerülő foldable laptopról. ... Közzététel megtekintése |
A mókusok nem túl nehezek – egy szürke mókus súlya mindössze 0,5 kg –, ami azt jelenti, hogy a zuhanó mókusra ható erő nem túl nagy. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Teszek egy próbát, hátha valaki tud nekem segíteni! 1 éve vettem egy Galaxy S21-et. Még aznap csatlakoztattam hozzá a Honor... Közzététel megtekintése Köszönöm szépen! Ezt még nem próbáltam! 1 órája megcsináltam, hamarosan kiderül sikerült-e! Közzététel megtekintése |
Elérhető az Android 13 Z Flip 3-ra. Közzététel megtekintése |
Minden egyes évben gyerekek milliói írnak levelet a Télapónak, abban a reményben, hogy visszaküldi nekik a választ. Byron Reese meglátta... Közzététel megtekintése Szia! Ezt nemtudtam, de nem meglepő! Persze régen mi is írtunk ilyen levelet. Közzététel megtekintése |
![]() ![]() Mutatós, az biztos! A pohár alakjának van valami jelentősége, vagy csak esztétikum? Közzététel megtekintése |
Sziasztok ! Ma tünt fel,hogy az áruházban nem találom a Galaxy Watch 3 órám alkalmazásait. Maga az óra lehetőség is eltünt. ... Közzététel megtekintése A hiba a Store alkalmazásban volt. A mai frissítés megoldotta a gondot,újra látható az óra lehetőség... Közzététel megtekintése |
|
A mai napon elérhető Yettel hálózaton Samsung Galaxy A52-es mobilon az Android 13. Nyilatkozni még nem tudok, most fogom frissíteni a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. UE75tu7022k tvt szeretném a falra szerelni de nem tudom milyen méretű csavarok kellenek a tv és a konzol... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ülök az asztalnál miközben tölt a telefonom, majd észreveszem, hogy valami feketéllik az aljánál, alőször azt hittem,... Közzététel megtekintése A Note10+-om úgy esett egyszer a sarkára, hogy a széttört gyári üveg az üvegfóliát is széttörte fele... Közzététel megtekintése |