Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
|
Sziasztok! Tudom lehet még korai de ti mit szerettek a nyárban a legjobban? Én imádok strandra járni , az úszás és a csúszdázás a kedvencem.... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti melyik tábort erősítitek a konzolos vagy pc-s vagy esetleg mind kettő? Én sokkal komfortosabbnak érzem az egeret meg a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. Ma a kollégákkal feljött témába a nyaralás, hogy kinek mi az álom helye, ahova szeretne eljutni, nagyon érdekes helyek jöttek... Közzététel megtekintése 1. Csíksomlyó 2. Teresztenye 3. Hévíz 4. Tata 5. Kaló Imre pincészete - Szomolya 6. Villánykövesd 7.... Közzététel megtekintése |
Most meg tudnád ezt a posztot frissíteni? Most hó borítja? 🥴 Közzététel megtekintése |
Mostanság kicsit szeszélyes az időjárás, de pont jókor kaptuk el a szép időt! Párommal meg is másztuk a Gellérthegyet. Ti voltatok valamerre... Közzététel megtekintése Preferáljuk a környéki erdőket, tavakat és parkokat itt Pécsen, nagyon kellemes bármit is választ az... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a legszebb téli képem, nektek melyik a legszebb téli képetek?☺️ Közzététel megtekintése |
Szép volt az idő, úgyhogy kapott egy friss mosást. 😁 Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Pár hete Amsterdamban jártam és volt szerencsém egy hajón vacsorázni. Valami zseniális élmény volt, isteni ételek és... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Voltatok már esetleg a holland fővárosban? Nekem nagyon tetszett, mindenképp tervben ban egy kicsit hosszabb... Közzététel megtekintése |
Ti melyik áprilisban megjelenő játékot várjátok a legjobban? Én nagyon várom az új star wars jedi survivor-t, az előző rész is nagy kedvencem.... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Megtaláljátok a hibát a képen? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Frissült a Camera Assistant alkalmazás. A frissítés changelogja. ... Közzététel megtekintése Ezek nagyon hasznos funkciók, örülök, hogy belekerültek az alkalmazásba! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én mindig szeretem, amikor egy Samsung termékhez készül egy kifejezetten itthonra szánt... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A foldable telefonok értékesítései lassan, de biztosan növekednek. 2022-ben a mérések szerint a korábbi évhez képest... Közzététel megtekintése |
|
|
Sziasztok! Voltatok, vagy terveztek menni a John Wick 4. részét megnézni moziban? Közzététel megtekintése Nem. Moziban biztos nem. Majd streamingen, de ott azonnal, amikor megjelenik. Imádom! Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A mai naptól elérhető a Samsung Community új szekciója, az Egészség Klub, amit a főoldalon alul, illetve a jobb felső sarokból... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Annyira igaz rám, hogy amikor dolgozom szép az idő, ha itthon vagyok rögtön rosszra fordul az időjárás. 😞 Ti hogy... Közzététel megtekintése |