Sziasztok! Azahriah olyat csinált, amelyet magyar előadó még sosem. Május 25-ára meghirdettek egy Puskás Aréna koncertet, amelynek befogadó... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Azahriah olyat csinált, amelyet magyar előadó még sosem. Május 25-ára meghirdettek egy Puskás Aréna koncertet, amelynek befogadó... Közzététel megtekintése |
A napokban tapasztaltam hogy ha a fülemhez emelem a telefonom (S23 ultra) zörgő/kattanó hangokat hallok. Aztán később megráztam a telefont és... Közzététel megtekintése S22 ugyan ez a probléma, kifogástalanul működöm ettől függetlenül ha telefon! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A héten Glamour napok vannak egyes áruházakban. Én személy szerint kerülöm ezeket a helyeket ilyenkor. (Már amit tudok a... Közzététel megtekintése |
Elérkezett a hét utolsó munkanapja, igaz ez a péntek most a hónap 13. napjára esett.Sok legenda, jobban mondva babona kapcsolódik a péntek 13-hoz,... Közzététel megtekintése Én fordítva vagyok összerakva, nekem minden évben ez a legszerencsésebb napom, ez idén sem volt másk... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Emlékeztek még rá? Drogba a Chelsea FC történelmének egyik legmeghatározóbb játékosa volt. Az elefántcsontparti támadó 2012-ben... Közzététel megtekintése Nem követtem soha a focit, viszont a gyerekkoromra emlékeztet ez a név Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nem szabad elmennünk Marozsán Fábián keddi teljesítménye mellett, a Sanghajban rendezett kínai nyílt teniszbajnokságon Fábián... Közzététel megtekintése ![]() |
Sziasztok! Jómagam személyesen a benzinnel vagyok érintett, igy annak változásait mutatnám: 2023.09.27-től: -6 Ft2023.10.04-től: -8... Közzététel megtekintése |
1940 október 9-én, az angol Liverpool városában látta meg a napvilágot John Lennon. A Beatles legendás tagja Paul McCartney mellett jelentős... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Minap olvastam egy érdekes cikket, amely a Galaxy S23 FE-hez kapcsolódik. Eszerint, a nemsokára érkező flagship modell iránymutató... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Elrajtolt a Nyerő Páros újévada, ti követitek esténként? Nem soktunk ilyesmit nézni párommal, de ezt a műsort nagyon... Közzététel megtekintése Szia! Nagyin bírom a Balázst meg a Kabát Petit ezert néha belenézek. Közzététel megtekintése |
Hogyan lehet a snapchaten gyorsan és egyszerűen screenni? Közzététel megtekintése Szia, Képernyőképet a bekapcsológomb és a halkító gomb együttes lenyomásával tudsz készíteni a készü... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hogy lehet áthelyezni az alkalmazást arról a képernyőrör amit ha geloldom a telefonomat ott van na és onnan higy lehet áthelyezni arra a... Közzététel megtekintése Pontosan, ha felhúzod az ujjadat, akkor ott találod az összes talapített alkalmazást. Innen az alkal... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Koreában új funkciót kapnak hamarosan a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch6 órák. A hatósági jóváhagyást... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ti vennétek Ikeás macit? Köszi a... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Milyen kreatív ötletetek lenne az otthoni berendezésekkel? Közzététel megtekintése |
Október 6-án, egy rövid poszt erejéig szeretnék megemlékezni az aradi vértanúkról. A tizenhárom magyar honvédtisztet (12 tábornok és 1... Közzététel megtekintése Szia! Köszi ezt a cikket. A jövőben is jó lenne hasonló történelmi posztot látni itt a felületen. Közzététel megtekintése |
|
1975-ben ezen a napon született Kate Elizabeth Winslet brit színésznő. Már egészen fiatal korától kezdve színésznő szeretett volna lenni, néhány... Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Németországban mutatott be a Samsung a Highsnobietyvel és a Swarovskival együttműködve kiegészítőket. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Újabb termék debütált. Megérkezett az új Galaxy SmartTag2. A kis nyomkövető... Közzététel megtekintése |