Sziasztok! Lassan bekopogtat a karácsony, indulnak a zenék az üzletekben, feldíszítik a plázákat, ki mivel készül szeretteinek?☺️ Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Lassan bekopogtat a karácsony, indulnak a zenék az üzletekben, feldíszítik a plázákat, ki mivel készül szeretteinek?☺️ Közzététel megtekintése |
A szellem az nem volt sok idő, a tök az pár óra alatt készült talán, de több napig Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ma a belvárosban voltunk a VAJ nevű helyen ettünk-ittunk. Mindenkinek ajánlom ha arra fele jár. 😊 Közzététel megtekintése |
Sziasztok, fülhallgató vásárlása előtt állok, ahogy látom most dobtak piacra egy új fülhallgatót (galaxy buds fe) amelyre használható a... Közzététel megtekintése Szerintem nézd meg ezt az összehasonlító videót, hátha segít. https://youtu.be/G2EifEH5Fzw?si=Y_MEYd... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Tudtok valami jo kis Horrort ajánlani amit mostanság vagy régen láttatok? Kicsit kifogytam az... Közzététel megtekintése |
Nalunk időhiánya végett sajnos kimaradt a tökfaragás... de ha nálatok készült alkotás kép formájában megisztva kíváncsian várom! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Kinek milyen fűszernövénye van otthon? Köszi a válaszokat! Üdv: Miki ... Közzététel megtekintése |
Tudom nem mindenki tartja vagy kedveli ezt az eseményt... Esetlegesen aki beöltözik, minek fog idén? Közzététel megtekintése |
Folytatás van készülőben a Valami követ című filmhez, amihez már az angol cím is megvan, They Follow, az eredeti film 2015-ben jelent meg, It... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, hol tudom megnézni a Szívek szállodája (Gilmore Girls) sorozatot? Persze magyar hanggal. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mi egyik héten kipróbáltuk a Creamy tuscan chickent. Nekem nagyon ízlett. ... Közzététel megtekintése Nincs időm ilyen gourmet dolgokra, így le se töltöm, de tudok a létezéséről. Közzététel megtekintése |
Volt szerencsém meglátogatni Izland egyik legjobban hypeolt turisztikai pontját, őszintén mindig tartok az ilyen turista csapdáktól, de meglepően... Közzététel megtekintése |
Folytatást kap a Black phone, Magyar címén a Fekete telefon. A tervek szerint 2025 június 27-én fog a mozikba kerülni a film, amit az eredeti... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A várakozásnak vége, megindult a stabil One UI 6 frissítés a Galaxy S23 szériára. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy lehet widgetet kirakni zárolt képernyőre galaxy a 41 en Közzététel megtekintése Új galaxy A széria mikor várható? Vagy esetleg A54 feltuningolt változat? Közzététel megtekintése |
Matthew Langford Perry (1969. augusztus 19. – 2023. október 28.) amerikai és kanadai színész, komikus és producer volt. Az 1990-es... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szeretnék egy programjavaslatot írni. Én személy szerint imádom a Halloweent, a Slash horrorok időszakát a beöltözős... Közzététel megtekintése |
Sziasztok 😊 Most éri meg igazán moziba menni!! A Cinema City moziknál akciós jegyek vannak most csak 1300ft egy jegy 🎞️ ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Valakinek esetleg van egy felesleges kuponkódja? Előre is köszönöm! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Fehér laptopot vettem, és hát gyorsabban koszolódik. A kijelző olyna, mintha vízkő lenne. Meg a boritás, meg a billentyűzet. De még az... Közzététel megtekintése |