Sziasztok! Tudtok ajánlani valami szuper helyet BP környékén? (Max 50-60km) Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami szuper helyet BP környékén? (Max 50-60km) Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Holnaptól hivatalosan is beköszönt az ősz és vele érkezik majd a hideg. Ilyenkor mi gyakran társasozunk családdal/barátokkal. Ki... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mostanában minden héten lecsap egy hatalmas vihar Mo-n. Titeket is kapott el idén valami váratlan vihar? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Kinek hogyan telt a nyár, merre voltatok nyaralni? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hova utaznátok novemberben, ahol még viszonylag jó az idő, és nem kell nagykabátban lenni? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Lehet túl naív vagyok és én játszok mindig a samsung members nyeremény játékaival, vagy az is lehet, hogy egyszerűen nincs szerencsém...... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Szerintetek mi a legjobb nyelvtanulási módszer? Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Így nyár végére felteszem a kérdést ti voltatok az idén valamilyen fesztiválon? Ha igen merre jártatok? Idén mi most nem tudtunk kijutni... Közzététel megtekintése 6 Balaton Soundon voltam ott végig zsinorban, de idén kimaradt, valamiért most nem éreztem Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Meséljetek nekem merre voltatok idén nyaralni vagy mi volt a nyáron a kedvenc emléketek-élményetek? (ha lehet képet is csatoljatok) ... Közzététel megtekintése Hi! Mi idén “csak” a Balcsinál voltunk pár napot. Majd jövőre tervezünk egy Görögöt. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hvg cikkjében meg tudhatjátok meg pár kérdés megválaszolása után, mekkora a karbonlábnyomotok. ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Ebben a hónapban jelenet meg az új Star Wars sorozat Ahsoka 1. és 2. része. Ti néztétek? Követitek? Ha minden igaz pedig ma jön a 3.... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Menetrend szerint Szeptember 12.-én , Magyarban 19:00-kor indul az Apple keynote-ja. A bejelentéseket apple.com-on követhetjük majd... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Az idei év első félévében újfent a Samsung és az Apple mobilokra mutatkozott a legnagyobb kereslet. Az Omdia piackutató cég... Közzététel megtekintése Remélhetőleg a Samsung is használ majd titánt, amivel könnyebbek lehetnek majd a mobilok. 🙂 Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Az elmúlt években a Samsung vált az Android koronázatlan királyává a frissítések tekintetében is, hiszen a dél-koreai gyártó még... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Lehet, hogy még csak most jelent meg a Galaxy Z Fold5, máris elkezdtek szivárogni a pletykák a következő hajlítható készülékről.... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mit gondoltok az önvédelmi boltokról? Hasznos? Közzététel megtekintése Kereslet-kínálat úgy látom van rá igény bőven.. rengeteg nyílt mostanában Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Bekapcsoltam a tv-t és csak a bal felső sarokban jeleníti csak meg a tv adást egészen kicsiben, és még hang sincs egyáltalán. Tudtok... Közzététel megtekintése Mostanság az egyik legértelmesebb, hanem az egyetlen műsor a TV-ben! 😁 Közzététel megtekintése |
Forrás: SES.hu "Amennyiben részt veszel a 2023. augusztus 22-én kezdődő 10 napos, Samsung... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Most, hogy egyre nagyobb tereny nyernek a hajlítható készülékek, elképzelhető, hogy új, kihúzható képernyős Galaxy-k érkezése... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Bejelentette az Adult Swim, hogy ebben az évben mikor jön a Rick és Morty széria újabb felvonása, a 7. évad, ami október 15-énaz... Közzététel megtekintése |