Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A telefon tartalma "eltűnt"

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-09-2023 11:24 AM)
690 Megtekintések
Laszlo2023
Pioneer
Beállítások

Sziasztok! 

Segítséget szeretnék kérni! A tegnapi nap úgy jártam, hogy a galériám kiűrült, eltűntek a tartalmak. Egy kisebb szívinfarktus kerülget azóta. S23 Ultra készüléket használok. Egy újonnan vásárolt Pendrive-ot csatlakoztattam, hogy elkezdjem az elemek másolását. Ekkor jött a hidegzuhany, hogy üres a galéria. Nem tudom, hogy már előtte ürült ki, vagy a csatlakozás hatására történt. Mivel a galériában órákkal előtte jártam csak. Azóta bogarásztam és most látom, hogy a biztonsági mappába rejtette őket, de így is hiányosságot látok. Számítógépre is csatlakoztattam. A pc-n látni, hogy foglalják a tárhelyet, viszont mégis üres minden mappa. 

image

image

Csatoltam két képet. Az egyik egy hibaüzenet,amit nagyjából sejtek,hogy mit jelent. Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Tud valaki segíteni, hogy mi a teendő? 
0 tetszik
7 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Ebben az a legjobb, hogy egy 7 éves op rendszer a viszonyítási alap.
0 tetszik
1968bjani
First Poster
Beállítások
Át kellene nevezni mert lehet a pc sajátjaként értelmezi. Tehát valamilyen kiterjesztést kell megadni . S utána látja majd a teló file kezelöje is
0 tetszik
Laszlo2023
Pioneer
Beállítások
Igen, de eltűntek a telefonról, átkerültek a bizottsági mappába, hiányosan. Jeleneleg a hiányzó fileokat nem is találom filekezelővel se, de azt látom hogy foglalják a helyet. Az egész helyzet abszurd, hogy a készített képeim , videóim eltűnnek a telefonon is, átkerülnek a bizottsági mentésbe hianyosan. Most rájöttem, hogy pc valószínűleg azért nem látja, mert még bizottsági mappában van. Sok idő, mire ennyi anyag visszakerül.
0 tetszik
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Meg tudod nyitni a biztonságos mappát? Mennyire hiányos a tartalma? Leellenőrizted a kukát is?
0 tetszik
Laszlo2023
Pioneer
Beállítások
Meg tudom nyitni. Azóta már vissza is állítottam. De hiányosnak tűnik. Nem volt még időm mindent átfésülni, mert nagyon nagy a tartalom. Fontosabb dolgok azért előkerültek hála Istennek.
puszo
First Poster
Beállítások
Az új frissítésel eltűntek a rengeteg ingyenes téma samsung galaxy s23 ultra.
0 tetszik