Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ikona baterii - warianty

(Temat utworzony: 06-01-2025 10:41 PM)
332 Wyświetlenia
argora
Pioneer
Opcje
Ikona baterii przypomina pigułkę lub jakiś owalny przełącznik. Jest niespójna z pozostałymi ikonami. Niezbędny jest wybór wariantu wyglądu ikony baterii: klasyczna lub piguła.
19 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@argora wszystko zależy do definicji spójności. Jeżeli coś nie odpowiada, proponuje indywidualne zgłoszenia błędu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Ko7ov
Navigator
Opcje
Podoba mi się to jak wygląda na Apple.. ale to powinno być cos indywidualne.. nie wiem... ale fajnie, jeśli umieścić baterią na bok... Tylko żeby to wyglądało lustrzanie do Apple, nie?
0 Like
AsS24U
Pioneer
Opcje
Ta ikona to totalna porażka
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wszystkim, którzy zachłystują się w co drugim wpisie wyglądem jappka, proponuję sprzedaż urządzeń z Androidem i zakup ogryzka. Domyślacie się, że tego typu wpisy w Samsung Members wyglądają jak kryptoreklama i chęć wzbudzenia niezdrowych dyskusji. 😠

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Bzdura. Kształt baterii jest teraz dramatyczny
AsS24U
Pioneer
Opcje
Jak Ci się ten wygląd podoba to za grosz nie masz gustu i tyle
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MarioG61 i @AsS24U, czy ja gdzieś napisałem, że się mi podoba? Takie to polskie... czytamy bez zrozumienia, jedziemy po kim się da i udajemy bystrych.

Przeczytajcie jeszcze raz mój wpis i spróbujcie na niego mądrze odpowiedzieć. 

MĄDRZE!!!

MarioG61
Helping Hand
Opcje
Sam pisałeś bzdury o ikonce appla 🤣
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MarioG61 jednak czytanie ZE ZROZUMIENIEM sprawie wielu osobom problem/ból. Ponownie pytam, gdzie napisałem, że mi się podoba, i na dodatek ikona? No bardziej zrozumiale, inteligentnie i po polsku nie da zadać się tego pytania.

@MarioG61 mam nadzieję, że jednak dasz radę odpowiedzieć?