Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozmiar ikon

(Temat utworzony: 23-01-2025 08:39 AM)
230 Wyświetlenia
koradon
Explorer
Opcje
Czy tylko ja odnoszę wrażenie nadmiernej "cukierkowości" interfejsu? Ikony wydają się zbyt duże, panel powiadomień mieści maksymalnie 6 powiadomień, a ich wysokość mogłaby zostać zoptymalizowana.Pozwalałoby to na wyświetlanie większej liczby powiadomień w bardziej zwartej formie.. Analogicznie, ikony na ekranie głównym, w ustawieniu dużym przypominają interfejs telefonu My Phone, a w ustawieniu małym pozostawiają nadmierne wolne przestrzenie. Rozważenie implementacji układu ikon 5x6, szczególnie na ekranie aplikacji, wydaje się wskazane. Wskaźnik poziomu baterii prezentuje się znakomicie, został odświeżony, jednakże sugeruję rozważenie zmniejszenia jego wysokości. 
9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Mi akurat podoba się nowy interfejs One UI. Odnośnie rozmiaru ikon to możesz dostosować w ustawieniach telefonu.

Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Owszem zalatuje Xiaomi, ale co zrobić, Samsung już dawno stracił pomysł na siebie 😂
Na szczęście GoodLock i pakiety ikon z Google Play ratują sytuację.
cfg_
Explorer
Opcje
W one ui 7 ikony są większe niż w one ui 6.1, nawet jeśli ustawisz najmniejsze.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Mi się bardziej podobają. Kwestia gustu.

koradon
Explorer
Opcje
GoodLock powinien być zainstalowany w każdym samsungu na start
Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Dokladnie! Albo chociaż funkcjonalności Googlocka wprowadzone bezpośrednio w system. A tak, to bujaj się człowieku i dowiaduj o jakiejś aplikacji z Twittera, Reddita albo innych mediów.
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @koradon !

Ze względu na Wasze sprzeczne opinie, będę dalej obserwować temat. Jeśli zgłosi się więcej przeciwników aktualnego interfejsu, przekażę temat do uwagi deweloperów.

Życzę wszystkim wspaniałego dnia! 😊

koradon
Explorer
Opcje
Nie neguję interfejsu, lecz sugeruję rozważenie opcji minimalizacji (wyszczuplenia) ikon baterii oraz powiadomień w rozwiniętej belce powiadomień.
0 Like
Dideq
Pathfinder
Opcje
Wielkość ikon różna na pulpicie i w siatce aplikacji. Albo powinna być oddzielna regulacja tego, albo spójna wielkość.
0 Like