Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Easy Document Creator - błąd podczas uruchomienia

(Temat utworzony: 14-06-2018 10:23 PM)
10136 Wyświetlenia
krzysztofj5
First Poster
Opcje

Mam urządzenie wielofunkcyjne (drukarka + skaner) Samsung M2070 i  w komputerze zainstalowaną aplikację Samsung Easy Document Creator służącą do obsługi skanera. Długi czas aplikacja działała prawidłowo i nagle podczas uruchomienia pojawia sie komunikat:

"Błąd wejścia/wyjścia podczas łączenia z urządzeniem. Czekaj, a następnie ponów próbę skanowania. Jeśli to nie pomoże, wyłącz urządzenie, a następnie włącz je ponownie i poczekaj aż będzie gotowe do pracy".

Niestety nic nie pomaga, reinstalacja aplikacji, aktualizacja sterowników również nie pomaga. Ponadto nadmienię, że drukarka działa poprawnie i skaner działa również poprawnie gdy używam innego programu "Aplikacja Skanowanie" dostępna w systemie Windows.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MariuszK
Explorer
Opcje

Cześć @krzysztofj5

Chciałbym cię poinformować że od listopada 2017 dywizję drukarek marki Samsung przejeła firma HP i to firma HP świadczy wsparcie techniczne jak i usługi gwarancyjne tych urządzeń.

Wsparcie możesz uzyskać na stronie https://support.hp.com/us-en/products/printers/samsung-printers lub dzwoniąc na infolinię 22 56 66 000

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like! :smiling-face:

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
1 Odpowiedz
Rozwiązanie
MariuszK
Explorer
Opcje

Cześć @krzysztofj5

Chciałbym cię poinformować że od listopada 2017 dywizję drukarek marki Samsung przejeła firma HP i to firma HP świadczy wsparcie techniczne jak i usługi gwarancyjne tych urządzeń.

Wsparcie możesz uzyskać na stronie https://support.hp.com/us-en/products/printers/samsung-printers lub dzwoniąc na infolinię 22 56 66 000

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like! :smiling-face:

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
0 Like