Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Laptopy Samsung Galaxy book

(Temat utworzony: 27-06-2021 07:02 PM)
5299 Wyświetlenia
Kwiat3k
Apprentice
Opcje
Witam, czy myślicie, że realny jest powrót laptopów Samsunga do Europy w tym i do Polski? Przymierzam się do zakupu nowego sprzętu ale nie wiem czy warto czekać na Galaxy book pro 360. Czy istnieje na to jakaś szansa? 
69 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, raczej żaden krajowy sklep nie sprzedaje...

Układy klawiatury z Niemiec nie różnią się zbytnio od tych z PL, a jak komuś to bardzo przeszkadza, można dokupić naklejki na klawiaturę.
Uzytkownik69
Pioneer
Opcje

Jakbym chciał nakleić naklejki, to nawet nie zadawałbym tego pytania

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Innego rozwiązania nie ma.
Uzytkownik69
Pioneer
Opcje

Udało mi się znaleźć, może komuś na przyszłość się przyda: sprzedawane w Holandii GalaxyBooki mają ten sam układ klawiatury, co w Polsce (ANSI US).

Proponuję także osobom nie znającym odpowiedzi, jak użytkownik wyżej nie odpowiadać na temat, na który nie ma się pojęcia, tylko po to żeby zaproponować swoje pokraczne rozwiązania :winking-face:

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zmieniłeś słówko "krajowy" na "lokalny" i teraz udajesz, że nie odpowiedziałem na Twoje pytanie? 😅

Zaproponowałem dość dobre i wygodne rozwiązanie z naklejkami. Jeśli Ci to nie pasuje to trudno. Nie jesteś od dyktowania kto ma coś pisać na forum.
Uzytkownik69
Pioneer
Opcje

Znaczenie jest to samo, skoro pytam o ZAGRANICZNY sklep od samego początku, zmieniłem żeby wypowiedź była bardziej przejrzysta, poza tym potrafiłeś zrozumieć przekaz skoro zaproponowałeś naklejki na układ DE, sam sobie przeczysz.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Uzytkownik69, Laptopy sprzedawane w USA też mają ten sam układ klawiszy, co w Polsce.

MaciejMm
Apprentice
Opcje
Mam galaxy book kupiony w Polsce. Ściąga je jedna firma. Dają pelne wsparcie gwarancyjnej. Ogólnie ekosystem działa. Trafiłem na jakieś pojedyncze ograniczenia typu lokalizacja galaxy booka w Samsung Find - może mam coś źle skonfigurowane. Ale ogólnie jestem zadowolony. Jeszcze chce dokupić tablet.
ukasz1984
First Poster
Opcje
Gdzie go kupiłeś?
0 Like
MaciejMm
Apprentice
Opcje
Sklep internetowy REMEDIAL.