Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Laptopy Samsung Galaxy book

(Temat utworzony: 27-06-2021 07:02 PM)
5152 Wyświetlenia
Kwiat3k
Apprentice
Opcje
Witam, czy myślicie, że realny jest powrót laptopów Samsunga do Europy w tym i do Polski? Przymierzam się do zakupu nowego sprzętu ale nie wiem czy warto czekać na Galaxy book pro 360. Czy istnieje na to jakaś szansa? 
69 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kwiat3k  Witam

Póki co nie ma żadnych informacji aby Samsung miał powrócić ze swoimi laptopami na rynek europejski.

Kwiat3k
Apprentice
Opcje
Pojawiły się jednak przecieki, że sklepy w Europie na swoich stronach internetowych miały przygotowane dane odnoście nowych laptopów Samsunga :smiling-face:
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kwiat3k  Ale są to tylko przecieki, żadne oficjalne informacje :smiling-face:

jaqbs20
Explorer
Opcje
Witam, wiadomo już może czy i ewentualnie kiedy będą dostepne w Polsce laptopy z serii Galaxy Book? 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@jaqbs20  Galaxy Book nie pojawią się w Polsce nic o tym nie słyszałem.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jaqbs20  Witam 

Dokładnie tak jak kolega wspomniał nie są dostępne i nie wiadomo czy w ogóle będą 

jaqbs20
Explorer
Opcje
Na amazonie można kupić ale nie ukrywam że zdecydowanie wolałbym z polskiej dystrybucji
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
jaqbs20
Explorer
Opcje
Pozostaje liczyć że może jednak coś się zmieni. Do kompletu sprzętu z ekosystemu samsunga brakuje mi właśnie tylko laptopa a i tak miałem wymieniać staty komputer wiec może jeszcze chwile poczekam z nadzieją że Galaxy Book Pro pojawi się w Polsce. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
0 Like