Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uchwyty dla głośników przestrzennych Soundbara HW-Q90R

(Temat utworzony: 24-10-2020 10:37 PM)
5593 Wyświetlenia
wojtuq
Journeyman
Opcje

Szukam uchwytów ściennych dla tylnych głośników przestrzennych Soundbara HW-Q90R, dedykowanych nie ma a na necie jest tego tysiące ale które będą najlepiej pasować. Poratuje ktoś linkiem, jeżeli ma swoje głośniki powieszone. 

z góry dzięki za odpowiedź.

0 Like
29 Odpowiedzi
P_Z
Voyager
Opcje

Cześć,

może ktoś ma model hw-q990b soundbara i może mi polecić uchwyty do głośników, satelitek. 

Zastanawiam się czy te będą odpowiednie - Teufel uchwyt ścienny AC 3500 SM
0 Like
NikodemK
Expert
Opcje

Hej @P_Z,

Uchwyt, który podesłałeś, nie spełnia wymagań wagowych podanych w instrukcji twojego soundbara, nie określa on również śrub, które można przy nim zastosować, więc może on nie być najlepszym wyborem, musiałbyś szukać takiego, który ma udźwig przynajmniej 8 kg, najlepiej, żebyś trzymał się danych z samej instrukcji ze strony 607:

NikodemK_0-1698671154807.png

P_Z
Voyager
Opcje
Mega słabo żeby nie można dokupić uchwytów do głośników. Powinna być taka informacja ostrzegająca przed zakupem hw-q990b i c że nie ma możliwości dokupienia odpowiednich uchwytów do satelitek a głośniki możesz sobie postawić na ziemi/stoliczku czy jak Ci się tam to uda ogarnąć.
0 Like
wojtuq
Journeyman
Opcje

Sa stojaki dedykowane z Vogel i można na AliExpress też kupić ja kupiłem takie i są ok ale dużej regulacji nie ma.

Screenshot_2023-10-30-17-09-41-136_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

0 Like
P_Z
Voyager
Opcje
Stojaki z Vogla widziałem, ale szukam uchwytów montowanych do ściany 😒.
0 Like
Gremie
First Poster
Opcje
Są ok, wiszą już z pół roku,nic się nie dzieje
0 Like
jaklight
First Poster
Opcje
Witam poszukuje uchwyt do glosnik samsung ps-rc99b. Może ktoś coś polecić.
0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@jaklight Szukałem kiedyś podobnego. Dedykowanych z tego co mi wiadomo nie ma. Podasz jaki posiadasz dokładnie Soundbar? Sprawdzę, czy coś da się znaleźć.

0 Like
artur966
First Poster
Opcje
Szukam uchwytu do tylnych głośników soundbar na sciane
Model głośników PS-RC99B
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Ja kupiłem stojaki na nie
0 Like