Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uchwyty dla głośników przestrzennych Soundbara HW-Q90R

(Temat utworzony: 24-10-2020 10:37 PM)
5708 Wyświetlenia
wojtuq
Journeyman
Opcje

Szukam uchwytów ściennych dla tylnych głośników przestrzennych Soundbara HW-Q90R, dedykowanych nie ma a na necie jest tego tysiące ale które będą najlepiej pasować. Poratuje ktoś linkiem, jeżeli ma swoje głośniki powieszone. 

z góry dzięki za odpowiedź.

0 Like
29 Odpowiedzi
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @wojtuq :smiling-face: Może skontaktuj sprawę z naszym serwisem: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like
wojtuq
Journeyman
Opcje

Oni nic nie wiedzą dlatego napisałem tutaj bo może ktoś z posiadaczy tego sprzętu kupił już takie uchwyty

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Dziś nie mogłem się dodzwonić na infolinie Samsung RTV jedynie co znalazłem w necie to taki wieszak do Sounbara.

https://mixremedia.eu/wieszak_do_soundbarow_samsung,88,5715.html

0 Like
wojtuq
Journeyman
Opcje

dzięki za odpowiedź ale te uchwyty są dla listwy soundbar a nie dla tylnych głośników przestrzennych. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wojtuq  Rozmawiałem z infolinią, ale nie ma żadnych dedykowanych uchwytów do tego zestawu.

Widziałem na pewnym forum, że ktoś też szukał, ale nawet nie otrzymał żadnej odpowiedzi od kilku miesięcy.

0 Like
wojtuq
Journeyman
Opcje

Ja pisałem chyba na dwóch grupach na Facebook'u i do dziś nie dostałem też żadnej odpowiedzi a pisałem posta dwa razy.

Jest to dla mnie dziwne, że robią dedykowanych uchwytów albo jakieś inne firmy nie robią pasujących dla tego sprzętu. Jedyne co mi się udało znaleźć do stojaki za 155 euro. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może wrzuć zdjęcie tych głośników ? Może coś znajdziesz na stronie Vogel’s .

0 Like
BasiaW
Navigator
Opcje

Hej @wojtuq 

można zakupić dowolne uchwyty spełniające wymagania z instrukcji. Wymiary pojedynczego głośnika: W x H x D 120x210x141 mm.

BasiaW_0-1604379123064.png

wojtuq
Journeyman
Opcje

Oni nie mają, już sprawdzałem jedyne jest stojak za 160 eueo prawie 

0 Like