Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Soundbar Samsung HW-Q800C ustawienia głośnika niskotonowego zmieniają się samoczynnie

(Temat utworzony: 19-01-2024 06:55 PM)
766 Wyświetlenia
Dudko
Helping Hand
Opcje

Witam, posiadam Soundbar Samsung HW-Q800C ustawieniami soundbara zarządzam przez aplikację SmartThings po ustawieniu głośnika nisko tonowego na maxa czyli (6) po jakimś czasie powiedzmy dwóch trzech dniach sam przestawia się do (0) pozostałe ustawienia są ok tak jak były ustawione wcześniej przeze mnie , co może być powodem że ustawienia głośnika niskotonowego przestawiają się samoczynnie? Proszę o pomoc pozdrawiam 

0 Like
11 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Próbowałeś zrobić to samo bezpośrednio na soundbarze?
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Chodzi Ci żeby ustawić to z pilota ?
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Tak 👍
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Tak ustawiałem też z pilota ale nie zwracałem uwagi czy się to przestawia, od czasu do czasu wchodzę na aplikację i patrze na ustawienia i dziś znów glosnik niskotonowy był na 0
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Reszta ustawień beż zmian
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Witaj , ustawiłem to z pilota wyjechałem na weekend wróciłem wczoraj wszystko było ok , dzisiaj rano wchodzę w ustawienia soundbara i ustawienia głośnika niskotonowego ustawienia na 0 , pozostałe ustawienia beż zmian.
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Spróbowałbym jeszcze zresetować soundbar i subwoofer, tzn odłączyć na 1-2 minuty od prądu i ponownie je sparować. Jeśli nie pomoże, to pozostaną 2 opcje - albo z tym żyć, albo pomoc techniczna lub serwis.
Dudko
Helping Hand
Opcje
Ok będę próbował dzięki za informację
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Witam, wykonałem wszystkie możliwe czynności nic nie pomogło, skontaktowałem się z serwisem samsung i okazało się że prawdopodobnie jest walnięta główna płyta, soundbar będzie odebrany przez kuriera do serwisu. Pozdrawiam serdecznie
0 Like