Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Samsung HW-Q60T

(Temat utworzony: 03-08-2020 05:26 AM)
6573 Wyświetlenia
Ardzio05
Apprentice
Opcje

Witam.

Właśnie zakupiłem wyżej wymieniony soundbar. Problem polega na zniekształceniu dźwięku i zakłóceniach. Problem nastąpił rano podczas słuchania na niskiej głośności. Dźwięk jest wtedy jakby pod wodą. Gdy zwiększy się głośność, zniekształcenia są mniej słyszalne.  Najbardziej zauważalne podczas dialogów.  Podczas sluchania muzyki na wiekszej głośności zniekształcenia są niemal nieodczuwalne. Zmieniałem kabel hdmi oraz testowałem przez bt. Jeszcze będę wgrywał aktualizacje.

21 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Ardzio05  Jak nie pomoże wgranie aktualizacji i reset prądowy, czyli odłączenie od prądu na około 10 min to pozostaje serwis.

roblik
Student
Opcje

Witam. Mam dokładnie ten sam problem, na czym polega aktualizowanie? Pozdrawiam

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
roblik
Student
Opcje

Pobrałem plik, wygrałem na pendrive. Robię wszystko zgodnie z instrukcją a aktualizacja się nie rozpoczyna, tylko pojawia się napis "NO DATA" jakby pliku nie widział.. sprawdzałem plik jest na pendrive bezpośrednio w głównym katalogu z rozszerzeniem .bin 

O co może chodzić? Z góry dzięki za odpowiedź.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@roblik  Jaki masz format USB FAT32 czy NTFS ?

0 Like
roblik
Student
Opcje

Właśnie próbowałem już na obu i dalej to samo

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@roblik  Może masz najnowszy firmware ? Zadzwoń, na infolinie Samsung tel.22 607 93 33 powiedzą ci jak sprawdzić.

0 Like
Cool2000
Journeyman
Opcje

Udało się problem rozwiązać?

0 Like
MichałW87
Apprentice
Opcje

Witam. 

Też zakupiłem soundbara q60t i również mam znieksztalcenia i zakłócenie dźwięku na niskim poziomie głośności przez bt i to występuje przy dialogach. Gdy słucham muzyki z telefonu to nie słychać tych zakłóceń. Myślałem że glosnik niskotonowy jest zepsuty ale w sklepie wymieniono mi na nową sztukę i jest to samo. Jest to uciążliwe w wieczorem gdy się ogląda telewizję kablową to slychac

0 Like