Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z pilotem soudbara hw-a550

(Temat utworzony: 30-12-2021 10:01 PM)
1374 Wyświetlenia
Vikingl
First Poster
Opcje

Witam dziś kupiłem soudbara hw-a550 ii jest problem z pilotem nie działa regulacja głośności z pilota mogę tylko regulować go z listwy na HDMI i Bluetooth jest to samo , i przycisk mute robi to samo co przycisk volume  czyli wycisza dzięki ...

0 Like
6 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Vikingl, Przyciski VOL oraz WOOFER działają na trzy sposoby. Zwykłe naciśnięcie, naciśnięcie do góry oraz naciśnięcie do dołu. Spróbuj jeszcze raz sprawdzić działanie pilota, stosując powyższą informację.

bobo123
First Poster
Opcje
Przycisk Vol i Woofer nie działa soundbar samsung hw 550
0 Like
bobo123
First Poster
Opcje
Na żadne sposoby
0 Like
NikodemK
Expert
Opcje

Cześć @bobo123

Z Twojego opisu wynika nie tyle, że przyciski mogą być nie sprawne, a że prawdopodobnie możesz nie do końca wiedzieć, jak one działają, poza ich wciśnięciem na pilocie (co powoduje wyciszenie), można je jeszcze pochylić do przodu i do tyłu.

Wybacz niskie umiejętności graficzne, ale tak najlepiej mogę to opisać, korzystając z instrukcji 😁:

NikodemK_0-1713872894330.png

Spróbuj te przyciski popchnąć, najlepiej tak jakbyś chciał "wjechać" w nie palcem, jeżeli pomimo tego nie działają i nie ma żadnej reakcji, spróbuj skontaktować się z infolinią, jeżeli pilot faktycznie jest niesprawny, to pomogą Ci w zorganizowaniu jakiegoś innego rozwiązania 😊

https://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo

rafal1804
First Poster
Opcje

Witam kupiłem dzisiaj soundbar samsung 650d i mam problem bo pilot nie reaguje na nic sterowanie głośności jest z pilota od UPC nie ma żadnych ustawień tak jak by pilot nie pasował albo był zepsuty proszę o pomoc

0 Like
AdamW
Expert
Opcje

Próbowałeś zmienić baterie w pilocie? Soundbar się włącza w ogóle?

0 Like