Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana kierunku drzwi w lodówce RB36R8837S9

(Temat utworzony: 29-10-2019 05:59 PM)
1288 Wyświetlenia
Iblis
Student
Opcje

Witam,

Mam problem z przełożeniem drzwi. Wszystko robię zgodnie z instrukcją ale przy zmianie dolnego uchwytu drzwi od zamrażarki jest problem. Po prawej stronie uchwyt trzymały 3 śruby po lewej nie ma otworów do przykrecenia śrub. Są takie wgłębienia, które wyglądają jakby ktoś zapomniał je przewiercic.  Załączam zdjęcia lewego i prawego. Nie wiem czy mam sam ten plastik przewiercic (nie chce stracić gwarancji). Instrukcja nic nie mówi o wierceniu. 

Pozdrawiam

LeweLewe

PrawePrawe

0 Like
6 Odpowiedzi
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć @Iblis ,

Proszę Cię abyś samodzielnie nie wiercił w osłonie :smiling-face:

Zgłoś się do nas pod numerami 801-172-678 lub +48 22 607-93-33 abyśmy mogli zaproponować Ci rozwiązanie :smiling-face:

0 Like
maysee1
First Poster
Opcje

Koledzy, jak się zakończyła tamta sprawa bo utknąłem dokładnie w tym samym momencie? Z pozdrowieniem.

M.

0 Like
PrzemysławK
Voyager
Opcje

Hej @maysee1,

skonatktuj się z infolinią pod podanymi telefonami bądź na czacie. 

0 Like
maysee1
First Poster
Opcje

Dzięki, dzwoniłem, pomocy nie znalazłem. Sam wykminiłem. Gwinty są za płytką warstwą plastiku, więc można rozwiercić małym wkrętem a potem już wkrętem docelowym.

0 Like
Iblis
Student
Opcje

U mnie skonczyło się tak, że pan z serwisu przyjechał i przewiercił. Cała robota zajęła z 5min. Sam bym to zrobił, ale kazali się kontaktować z serwisem to tak zrobiłem.

Potwierdzam, tam jest cienki plastik a pod nim gwint - przynajmniej u mnie tak było. 

EwaK
Hotshot
Opcje

@Iblis 

Dzięki za info :D Wszystkie kwestie związane z gwintami powinny zostać zgłoszone i sprawdzone przez serwisanta :)

0 Like