24-01-2021 10:07 PM
Dobry wieczór,
Dzisiaj już pisałem post w sprawie piekarnika Dual Cook Flex NV75N7626RB. Jednak poradziłem sobie i piekarnik wyczyściłem. Niestety mam kolejny problem. A mianowicie. Piekarnik zakupiony 28.09.2020 roku wraz z całym zestawem do kuchni firmy Samsung. Sprzęt leżał u mnie w domu do 23.12.2020r. Czekaliśmy na remont kuchni. I tak dzisiaj zauważyłem, że między drzwiami górnymi, a szybą? (Nie umiem tego opisać), zdarta jest jakby farba? To samo dzieję się na dolnych drzwiach. Nie da się tego w żaden sposób wyczyścić. Zresztą to nie jest zabrudzenie. Czy wiedzą Państwo co można z tym "fantem" zrobić? Zapewne to nie powoduje złego funkcjonowania piekarnika, ale wygląda bardzo nieestetycznie.
W załączniku przesyłam zdjęcie- wiem, że średnio widać, ale bardzo ciężko uchwycić mi to na zdjęciu.😅
25-01-2021 03:55 PM
Co prawda minęło już trochę od zakupu, ale spróbuj przesłać te zdjęcia przez formularz kontaktowy do działu technicznego TUTAJ. Po weryfikacji otrzymasz informację czy kwalifikuje się to do wizyty serwisu w ramach gwarancji.
25-01-2021 03:59 PM
25-01-2021 04:16 PM
Dla gwaranta liczy się data zakupu, w międzyczasie różne rzeczy dziać się mogą. Ale trzymam kciuki żeby sprawa się rozwiązała pozytywnie.