Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdarta farba w piekarniku?

(Temat utworzony: 24-01-2021 10:07 PM)
767 Wyświetlenia
Michal2017
Apprentice
Opcje

Dobry wieczór,

Dzisiaj już pisałem post w sprawie piekarnika Dual Cook Flex NV75N7626RB. Jednak poradziłem sobie i piekarnik wyczyściłem. Niestety mam kolejny problem. A mianowicie. Piekarnik zakupiony 28.09.2020 roku wraz z całym zestawem do kuchni firmy Samsung. Sprzęt leżał u mnie w domu do 23.12.2020r. Czekaliśmy na remont kuchni. I tak dzisiaj zauważyłem, że między drzwiami górnymi, a szybą? (Nie umiem tego opisać), zdarta jest jakby farba? To samo dzieję się na dolnych drzwiach. Nie da się tego w żaden sposób wyczyścić. Zresztą to nie jest zabrudzenie. Czy wiedzą Państwo co można z tym "fantem" zrobić? Zapewne to nie powoduje złego funkcjonowania piekarnika, ale wygląda bardzo nieestetycznie. 

W załączniku przesyłam zdjęcie- wiem, że średnio widać, ale bardzo ciężko uchwycić mi to na zdjęciu.😅

20210124_205134.jpg

20210124_205134.jpg

0 Like
3 Odpowiedzi
RadekP
Pathfinder
Opcje

Co prawda minęło już trochę od zakupu, ale spróbuj przesłać te zdjęcia przez formularz kontaktowy do działu technicznego TUTAJ. Po weryfikacji otrzymasz informację czy kwalifikuje się to do wizyty serwisu w ramach gwarancji. :smiling-face: 

0 Like
Michal2017
Apprentice
Opcje
Tak. Ale tak jak mówię piekarnik został zamontowany 23.12. Wiadomo, że ciężko to udowodnić. Czekam na kontakt ze strony Działu Technicznego. To uszkodzenie wygląda jakby z metalu zeszła farba. Już sam nie wiem. Nie była to moja ingerencja. Zobaczymy co powie Dział :smiling-face:
RadekP
Pathfinder
Opcje

Dla gwaranta liczy się data zakupu, w międzyczasie różne rzeczy dziać się mogą. :face-with-tears-of-joy: Ale trzymam kciuki żeby sprawa się rozwiązała pozytywnie. :smiling-face: