Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bezkolizyjne otwieranie drzwi w lodówce

(Temat utworzony: 24-01-2021 09:19 PM)
3106 Wyświetlenia
joanna123
Student
Opcje

Cześć,

czy bezkolizyjne otwieranie drzwi - tj. bezproblemowe wysunięcie szuflad przy drzwiach otwartych na 90 stopnii - występuje w każdej pojedyńczej, wolnostojącej lodówce?

Niektóre mają to w opisie jak: https://mediamarkt.pl/agd/lodowka-samsung-rb33j3230bc  a inne nie.

Na karcie produktu na samsung.pl nie ma tej informacji nawet przy tej konkretnej lodówce, więc być może jest to po prostu standard?

Serdeczne dzięki za pomoc.

0 Like
2 Odpowiedzi
RadekP
Pathfinder
Opcje

Bezkolizyjne otwieranie nie jest dostępne dla każdego modelu. Lodówki wolnostojące zwykle i tak wymagają zachowania wolnej przestrzeni dokoła, więc drzwi będą się otwierać szerzej. Seria Kitchen Fit jest przeznaczona do częściowej obudowy, więc możliwe, że tam będzie taka opcja. :smiling-face: 

0 Like
AndrzejSz
Journeyman
Opcje
moim zdaniem każda lodówka zaprojektowana jest tak, że przy otwarciu drzwi na 90 stopni można wyjechać szufladami.
Ja przy wymianie lodówki zrezygnowałem z lodówki do zabudowy. kolejna była wolnostojąca posiadająca większą pojemność. Z racji tego iż moja lodówka stoi przy prawej ścianie szukałem takiej która posiada zawiasy wsobne tj. taka gdzie po otwarciu drzwi front nie wychodzi za boczną ścianę lodówki.
Samsung RB41R7837S9
posiada takie drzwi i po otwarciu na 90 stopni szuflady wychodzą
0 Like