Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wymiana programatora

(Temat utworzony: 30-01-2023 06:56 PM)
503 Wyświetlenia
gumis1631
First Poster
Opcje

Witam

Posiadam pralke eco buuble model ww90j6600cw.  Ostatnio zaczela sie zawieszac w roznych momentach prania, pokazywala co chwile inny blad i po przeczytaniu polowy internetu wszystko wskazywalo na uszkodzony programator. Zamowilem nowy ale po wymianie pralka wlacza sie na kilka sekund po czym wszystkie diody na wyswietlaczu zaczynaja mrugac. Ma ktos jakis pomysl co moze byc przyczyna? 

Pozdrawiam

0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gumis1631  Witam 

Wymianę robiłeś sam czy robił to serwis?

0 Like
gumis1631
First Poster
Opcje

Tak sam

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gumis1631, obawiam się, że zdalnie nie podpowiemy, co mogło pójść nie tak, musisz podbić do serwisu: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gumis1631  najlepiej będzie jak zajmie się tym autoryzowany serwis, podczas wymiany mogło coś pójść nie tak. Link został już post wcześniej podany.

0 Like
gumis1631
First Poster
Opcje

Nie do końca wiem co mogłoby pójść nie tak w odkręceniu kilku wkrętów i wypięciu kilku wtyczek, chodziło mi to że być może po wymianie programatora trzeba go jakoś zaadaptować do danej pralki.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gumis1631, najlepiej wyszukaj najbliższy autoryzowany punkt serwisowy poprzez link, który podesłałem, tam również będziesz miał wszystkie namiary, możesz do nich zadzwonić/napisać/zajrzeć, może coś podpowiedzą. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gumis1631  owszem, ale w tej sytuacji dobrze będzie jak serwis się temu przyjrzy. 

0 Like