Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WW90T654DLH coś z niej wypadło

(Temat utworzony: 27-03-2023 05:52 PM)
242 Wyświetlenia
RafiKWJ
Journeyman
Opcje
Witam pralka jak w tytule. Użytkowana od miesiąca i wyciaglem z bębna biały oring. Ktoś się orjentuje czy to nie jakiś element pr

image

alki? 
0 Like
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RafiKWJ  Witam

Wyciągnął Pan to po zakończonym praniu?

RafiKWJ
Journeyman
Opcje
Tak dokładnie z dolnej części tej gumy szarej kołnierza
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RafiKWJ  Powiem szczerze że ciężko powiedzieć co to może być, często też po praniu możemy znaleźć takie lub inne drobne rzeczy m.in w kołnierzu, mogło też coś być po prostu w kieszeniach....

Jeżeli pralka działa prawidłowo to nie ma czym się przejmować.

RafiKWJ
Journeyman
Opcje
Żona nie poznaje tego elementu ja też nie stąd moje obawy. Natazie działa ale wołał bym dmuchać na zimne
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RafiKWJ  tutaj w żaden sposób nie rozpoznany tego elementu, proszę posprawdzać czy pralka prawidłowo funkcjonuje, w razie czego można wezwać serwis, z kolei wzywanie serwisu teraz może być nieopłacalne jak się okaże że to np. jednak jakiś śmieć.

0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Nie jest to raczej nic co spowoduje usterkę. Zostało wyjęte z bębna, a więc musiało tam trafić albo z rzeczami albo zwyczajnie podczas produkcji i montażu pracownikowi wpadło, chociaż w to trochę wątpię by tak było.
Pralkę używacie od miesiąca jak piszesz, a w tym czasie równie dobrze mogło się to któremuś domownikowi przyczepić do odzieży, a potem niezauważone trafiło wraz z nią do prania. Nawet nie wiadomo ile czasu to się tam kręci.
Raczej od wewnątrz pralki do jej bębna nic nie trafia, za to odwrotnie już tak.
Często jakieś drobiazgi wraz z papierologią umieszczane są w bębnie pralki. Może to stąd. Jakiś zapasowy oring któregoś z węży...a może w sklepie ktoś nie miał gdzie tego wrzucić to machnął do bębna i tyle.
Ja bym to zignorował.
0 Like