Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

WD90N740NOA - podświetlenie bębna

(Temat utworzony: 26-04-2019 11:34 PM)
3678 Wyświetlenia
AndrzejSz
Journeyman
Opcje

Kupiłem ww. Pralko suszarkę i wg. reklam powinna mieć podświetlenie bębna. 

Niestety nie świeci.

W instrukcji nie ma żadnych informacji na ten temat. 

Czy ma ktoś wiedzę w tym zakresie?

Doprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @AndrzejSz,

Gdzie uzyskałeś informację, że ta pralka ma oświetlenie wnętrza bębna?

Zgodnie ze specyfikacją model WD90N740NOA nie ma takiej funkcji, w odróżnieniu od WW90M741NOA.

Modele różnią się tylko jedną cyferką. Może pomyliłeś pralki?

Daj znać! :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie ma podświetlenia wyżej wymieniona Pralko suszarka.

Rozwiązanie
RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @AndrzejSz,

Gdzie uzyskałeś informację, że ta pralka ma oświetlenie wnętrza bębna?

Zgodnie ze specyfikacją model WD90N740NOA nie ma takiej funkcji, w odróżnieniu od WW90M741NOA.

Modele różnią się tylko jedną cyferką. Może pomyliłeś pralki?

Daj znać! :smiling-face:

AndrzejSz
Journeyman
Opcje

Przed zakupem wędrowałem po sklepach internetowych szukając dobrej ceny przy okazji oglądając specyfikację i np. na stronie media expert w dziale opis i specyfikacja pisze jak wół "Podświetlany bęben Swirl+" z piękną fotką podświetlonego bębna.

https://www.mediaexpert.pl/pralko-suszarki/pralko-suszarka-samsung-wd90n740noa-quickdrive,id-1080363...

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Hej @AndrzejSz,

Przykro mi, ale wygląda na to, że dane na stronie Media Expert wprowadzają w błąd. Prawidłowa specyfikacja zawsze znajduje się na oficjalnej stronie producenta.

Moim zdaniem nieprawidłowe informacje na stronie sklepu są podstawą do zwrotu sprzętu.

Skontaktuj się ze sklepem i daj znać, jaki będzie finał sprawy.

0 Like
AndrzejSz
Journeyman
Opcje
Brak światełka w bębnie nie dyskwalifikuje sprzętu. Myślałem, że światełka nie ma bo coś robię źle lub poprostu nie świeci bo zepsute. Zależało mi na tym konkretnym modelu pralko suszarki, prócz rozczarowaniem braku światła oraz nieprawdziwymi danymi dot. głębokości (faktyczna wynosi 69 cm) jestem ze sprzętu zadowolony.
Sprzęt udało się kupić za 4049 zł z dostawą jeśli załapię się na kampanię promocyjną samsunga ze zwrotem 420 zł to finalnie pralko suszarka by mnie wyszła za 3600 zł generalnie 900 zł mniej niż średnio rynkowa cena tego sprzętu. Więc światełko przeboleję 😛
0 Like
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć AndrzejSz,

Potwierdziłem dla Ciebie jeszcze informację, że tytułowy model nie posiada podświetlanego bębna. 

Pozostawiam już dla Ciebie kwestię zwrotu sprzętu, jeżeli strona sklepu wprowadziła Cię w błąd to zapewne jest to podstawa do zgłoszenia reklamacji.