Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[suszarka] komunikat "konieczność wyczyszczenia" wymiennika ciepła w Smart things nie znika mimo wykonania obsługi

(Temat utworzony: 03-07-2021 04:34 PM)
4571 Wyświetlenia
vjevjura
Journeyman
Opcje

W aplikacji Smart things (a właściwie Home wizard), połączonej z suszarką, cały czas widnieje czerwony napis "konieczność wyczyszczenia" w odniesieniu do wymiennika ciepła. Komunikat nie znika mimo czyszczenia. Próbowałam już czyścić gdy suszarka jest włączona (oczywiście nie w trakcie cyklu suszenia), jak również na wyłączonej. Jeśli chodzi o samą aplikację, to już uruchamiałam ją ponownie, a nawet wyłączałam i włączałam telefon. Powyższe rozwiązania nie pomagają.

Co może być przyczyną braku komunikacji? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

24 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NataliaHartwig  Dzień dobry 

Jaki dokładnie komunikat?

0 Like
NataliaHartwig
First Poster
Opcje
Wyczyść wymiennik ciepła
0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

Cześć @NataliaHartwig 

Możesz podać model suszarki?

monikappp88
First Poster
Opcje
A co zrobić gdy po wyświetleniu wyczyść wymiennik ciepła na suszarce i faktycznym wyczyszczeniu nadal po każdym uruchomieniu suszarki wyskakuje ten komunikat ?
0 Like
HubertK
Expert
Opcje

@monikappp88 Cześć!

Domyślnie po włączeniu suszarki komunikat "wyczyść wymiennik" będzie zaznaczony na pozycję "anuluj". Zauważysz to pod tym hasłem na wyświetlaczu. Wystarczy, że przekręcisz pokrętło na "ok" i wówczas zatwierdzisz ten komunikat. Komunikat już nie będzie się pojawiał ponownie 😁