Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

suszarka 9kg Samsung 1 miesiąc pracy i

(Temat utworzony: 18-10-2020 06:46 PM)
688 Wyświetlenia
Tomekbar
Explorer
Opcje
Jest dziwne pukanie jak by jeden but był w suszarce co obrut to pukniecie czy ktoś wie co to i dlaczego w 1 miesięcznej  suszarce?
0 Like
7 Odpowiedzi
xkotsyczeq17
Pioneer
Opcje
Suszarka jest źle ustawiona, być może na nierównej powierzchni dlatego tłucze.
Spróbuj ustawić suszarkę jeszcze raz, jak nie ustąpi to zostaje serwis.
Tomekbar
Explorer
Opcje
dziękuję za odpowiedź poziom wszystko jest ok od dziś tak się zaczęło suszarka ma 1 miesiąc ale lata bardzo często. ale sprawdzę jeszcze raz poziom czy coś się nie zmieniło dziękuję.
xkotsyczeq17
Pioneer
Opcje
zobacz, jak nie ustąpi to na gwarancję, w razie czego daj znać- jestem
Tomekbar
Explorer
Opcje
witam wszystkich był wczoraj serwis Samsung i wyszło że blacha co styłu jest łożysko trzeba było tylko wyprostować troszkę i pukania już nie ma i mam nadzieję że nie wróci . serwisant powiedział że nie jestem pierwszy z tym samym problemem i powiedział że to wada od nowości albo w czasie trasporu gdzieś ktoś był nie ostrożny i nie uważali z opuszczaniem a bęben waży trochę powtarzam słowa serwisata pozdrawiam wszystkich jeśli wam pomogłem to się cieszę.
xkotsyczeq17
Pioneer
Opcje
Dobrze że wszystko już jest tak jak powinno. Oby nic się nie działo.
Rodrig
Pioneer
Opcje
Witam ja mam DV90M6200CW/EO 9kg. Miałem to samo serwisant coś? Tam dokręcił i jest ok. Ale po roku czasu musiałem odsunąć suszarkę i się trochę zdziwiłem jak zobaczyłem że za plastikowej obudowy wydostaje się kurz i cała ściana i suszarka uwalona. Po prostu serwisant źle skręcił i podwinęła się uszczelka. Ostatnio znów coś pukało ale ustało.
0 Like
Tomekbar
Explorer
Opcje
U mnie narazie nie puka od ostatniej naprawy serwisu oby .... nie wróciło... :winking-face:
0 Like