Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Proszę o pomoc w dodaniu do smarthome

(Temat utworzony: 15-01-2024 10:09 PM)
244 Wyświetlenia
xMich_S
First Poster
Opcje
Dzień dobry, w ostatnim czasie zacząłem odkrywać że niektóre z urządzeń jakie posiadam mają funkcję smart home. Jednak mam pytanie, ostatnio w aplikacji zobaczyłem możliwość dodania lodówki, posiadam również lodówkę ale nie wiem czy obsługuje ona smart home ani nie znam jej modelu. Przesyłam również obraz panelu sterowania lodówki. Proszę o informację czy lodówka obsługuje smart home, a jak obsługuje to proszę o instrukcję jak ją dodać.

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@xMich_S, Dopiero lodówki z 2023 r. z serii C są wyposażone w moduł Wi-Fi umożliwiający połączenie z aplikacją SmartThings.

Screenshot_20240116_160401_SmartThings.jpg

Jeśli chodzi o starsze modele z poprzednich lat, to tylko niektóre lodówki SBS posiadały możliwość połączenia z aplikacją SmartThings. Głównie były to modele ze wbudowanym wyświetlaczem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
2 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@xMich_S  Dzień dobry 

Proszę zrobić zdjęcie tabliczki znamionowej, możliwe że jest gdzieś w środku lub z tyłu lodówki 

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@xMich_S, Dopiero lodówki z 2023 r. z serii C są wyposażone w moduł Wi-Fi umożliwiający połączenie z aplikacją SmartThings.

Screenshot_20240116_160401_SmartThings.jpg

Jeśli chodzi o starsze modele z poprzednich lat, to tylko niektóre lodówki SBS posiadały możliwość połączenia z aplikacją SmartThings. Głównie były to modele ze wbudowanym wyświetlaczem.

0 Like