08-03-2020 02:56 PM
Mam problem z pralkosuszarką WD80K52E0ZX. W trakcie suszenia (zarówno programy pranie+suszenie i samo suszenie, suszenie na godziny i suszenie do szafy) urządzenie wydłuża czas suszenia w ten sposób że zatrzymuje się i w przypadku suszenia na godziny dodaje kilka kilkanaście minut, a w przypadku suszenia do szafy zaczyna suszyć od początku programu. Problem widać na filmiku https://we.tl/b-qnPMFvu11f przy czy na programach suszenia na godziny ostatecznie udaje się skończyć program no suszenie na 3h robi łącznie w 3,5, ale na programie do szafy nigdy nie udało mi się skończyć bo no po 5h suszenia urządzenie znów pokazuje 2h10 minut. Urządzenie jest na gwarancji, serwis wymienił już chyba wszystkie elementy, sprawdzał urządzenie na warsztacie, sprawdził instalacje u mnie w mieszkaniu i nadal bez efektu. Oczywiście wszystkie standardowe rozwiązania jak wypoziomowanie, kalibracja, czyszczenie filtra czy Eco czyszczenie bębna wykonywałem. Dodam że samo suszenie jest bez zarzutu tzn. że pranie jest suche w programie do szafy (jak zatrzymam urządzenie po kilku godzinach pracy) i podsuszone w suszeniu na godziny. Czy ktoś miał podobny problem? Czy może.l jest jakieś rozwiązanie? Nie wydaje mi się żeby to było prawidłowe działanie ale serwis utrzymuje że urządzenie może w trakcie suszenia dodać czas...
09-03-2020 04:29 PM
Cześć @mgajda25 ,
Podrzuć mi w wiadomości prywatnej namiary na zgłoszenie. Sprawdzę co się dzieje.
18-03-2020 11:18 PM — edytowano 18-03-2020 11:19 PM
@MichałJ napisałem wiadomość prywatną jakiś.tydzien temu, ale wciąż bez odpowiedzi...
Czy może ktoś inny może pomóc?
19-03-2020 05:37 PM
@Michał_J Sprawdź, proszę skrzynkę odbiorczą.