Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pralko-suszarka WD80t654DBH wyłączenie dźwięków

(Temat utworzony: 21-04-2021 07:49 PM)
4994 Wyświetlenia
TomaszZG
Voyager
Opcje
Cześć,  czy ktoś wie jak wyłączyć dźwięki w pralko susarkach seri WD80T654 ?
Opcja z klawiszem wirowanie + opcje oraz płukanie + wirowanie nie działają nawet trzymając 10 sekund. 

Ogólnie same dźwięki mogą być w formie jakiegoś krótkiego sygnału ale ta melodyjka na koniec przez 30 sekund (tyle wytrzymalismy) to już poniosła inżynierów samsunga. 

Na forach są informacje głównie dla pralek do 2019 roku. Nie mogę znaleźć do tych nowych modeli takiej informacji. 
W opcjach nawet tych rozszerzonych oraz w ustawieniach na telefonie nie ma możliwości tego zmienić. 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
12 Odpowiedzi
dagmarek129
Apprentice
Opcje
Czy ktoś wie jak można wyłączyć dźwięk w pralko-suszarce z serii WD8NK5*? Wszelkie instrukcje mówią o przytrzymaniu przycisku płukania i wirowania przez 3 sekundy, jednak ta opcja nie działa 🤷‍
Instrukcję przeczytałam, robiłam zgodnie z nią i nie działa. Dodam też, że nie działa dłuższe przytrzymywanie. 
Kiedyś miałam już pralkę Samsung i bez problemu udało się wyłączyć w niej dźwięki zgodnie z instrukcją.
0 Like
Cassandra72
Pioneer
Opcje
Spróbuj potrzymać dłużej. U mnie w pralce samsung starszego typu trzymam kilkadziesiąt sekund, żeby wyłączyć np. blokadę drzwi.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dagmarek129  Dzień Dobry

Możesz włączyć lub wyłączyć dźwięk pralki. Gdy ta funkcja jest wyłączona, melodia na zakończenie cyklu ani sygnał dźwiękowy wyłączenia zasilania. Jednak inne dźwięki pozostaną aktywne.
• Aby wyłączyć dźwięk, naciśnij jednocześnie przyciski Płukanie i Wirowanie i przytrzymaj przez 3 sekundy.
• Aby włączyć dźwięk, ponownie naciśnij i przytrzymaj przyciski przez 3 sekundy.
• Ustawienie pozostanie aktywne
nawet po ponownym uruchomieniu
urządzenia

0 Like