Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralko-suszarka Samsung - nigdy więcej

(Temat utworzony: 18-02-2021 12:55 PM)
2102 Wyświetlenia
Sara666
First Poster
Opcje

Nigdy nie miałam takich kłopotów ze sprzętem AGD, jakie mam z pralko suszarką Samsunga oraz obsługą gwarancyjną. Dwie poważne wady w ciągu 10 miesięcy użytkowania (przeciekające drzwi i całkowity brak funkcji suszenia). Nie mogę uwierzyć, że od dwóch miesięcy jestem z niedziałającym sprzętem, po dwóch nieskutecznych naprawach i fatalną obsługą tego zgłoszenia. Pralko suszarkę kupiłam, bo mam małe mieszkanie i nie chciałam suszyć prania w pokojach, zwłaszcza w sezonie zimowym. Niestety od połowy grudnia właśnie tak to wygląda. Dziękuję Ci, firmo Samsung, bo już wiem, że NIGDY nie kupię żadnego waszego sprzętu AGD. Zarówno sprzęt, jak i obsługa klienta, są fatalnej jakości.

5 Odpowiedzi
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
mnie naprawili pralkę po 4 tygodniach , więc nic nowego , może ktoś przeczyta te lamenty na forum Samsunga i coś się poprawi dla innych , teraz z serwisem Samsunga autoryzowanym jest tragedia luty 2021
0 Like
Paco76
Helping Hand
Opcje
kupuje się oddzielnie pralkę i oddzielnie suszarkę, jak coś jest od Wszystkiego to zazwyczaj jest do niczego
pejosz
Explorer
Opcje
napisz to Samsungowi co i jak mają produkować.
0 Like
Paco76
Helping Hand
Opcje
Wow-zrobie tak jak piszesz
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja miałem pralko-suszarke BEKO i tez się psulo wszystko w ciągu roku. Przyznaje ze nie posłuchałem osob mówiących żeby te urządzenia kupować oddzielnie. Dziś beko nie ma, jest inna pralka, a docelowo nad nią stanie suszarka. Kupowanie ich oddzielnie ma też inny duży plus - to ze suszarki maja dzisiaj nowoczesna technologie (pompa ciepla), usuwają klaczki i susza w niższej temperaturze - czego w pralko-suszarkach nie uświadczymy. Głupio wybraliśmy i tyle.