Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralka nie wyłącza się automatycznie po zakończeniu prania

(Temat utworzony: 29-11-2023 10:28 PM)
1597 Wyświetlenia
zuzani
Explorer
Opcje
Hej, mam nadzieję, że mój post nie będzie zdublowany i tym razem nikt nie będzie miał do mnie pretensji o to, że proszę o pomoc :winking-face:
Mam problem z pralką, która przestała automatycznie wyłączać się po zakończeniu programu. Niby nic wielkiego, jednak jest to dla mnie martwiące, ponieważ pralka jest stosunkowo nowa (kupiona może jakieś cztery miesiące temu).
Pralka ładnie gra sobie swoje Die Forelle, po czym urywa motyw i nie kontynuuje melodii w znany nam sposób – sygnałem wyłączenia. Timer pokazuje 0, pralka zacina się na tym etapie.
Co może być przyczyną tej zmiany? Jak to naprawić?
0 Like
5 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Nie wiem co to za model ale spróbuj.1701295348501.jpg
zuzani
Explorer
Opcje
Model WW8NK52E0VX, tak sądzę. Dzięki, przetestuję!
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Jeśli model który podałaś jest prawidłowy to nie ma możliwości przywrócić ustawień fabrycznych, instrukcja jest do Smart pralki. Jak nie masz żadnego kodu błędu na wyświetlaczu to możesz na jakiś czas odłączyć od zasilania, jak to nie pomoże to chyba serwis trzeba wzywać.
zuzani
Explorer
Opcje
Ach no tak, dobra. Okej, dzięki. Tym bardziej będę testować, nastawiłam się już na serwis.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zuzani  Dzień dobry 

W takim przypadku trzeba włączyć program eco czyszczenie bębna. Po zakończeniu programu powinno być wszystko ok.