Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prędkość wirowania a klasa efektywności wirowania w modelu WW7*J54****

(Temat utworzony: 23-11-2017 09:04 AM)
581 Wyświetlenia
snieguu
Student
Opcje

Dzień dobry mam pytanie dlaczego według specyfikacji http://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/common/energylabel/common-energylabel-ww90j5246fw-eo... pralka z seri WW7*J54**** z wirowanim 1400 ma efektywność wirowania B, podczas gdy pralki z serii * WW8*J54**** i * WW9*J54**** rownież z wirowaniem 1400 maja efektywność wirowania A

0 Like
4 Odpowiedzi
Opcje

Cześć snieguu,

Proszę Cię o jeszcze chwilke cierpliwości, sprawdzę te informacje i wrócę z odpowiedzią.

0 Like
snieguu
Student
Opcje

Wciąż czekam na odpowiedz. Wysłałem to pytanie również do supportu samsunga i dostałem kilka kompromitujących odpowiedzi :smiling-face:

0 Like
MzSss
Student
Opcje

Mogę się mylić ale z tego co kojarzę na klasę wirowania ma też wpływ czas wirowania i konstrukcja bębna to nie ma co liczyć że pralka w której pierzesz 7 kg odwiruje tak samo jak ta co pierze 9 kg

Opcje

Cześć Snieguu,

Udało mi się uzyskać informację na Twoje pytanie. Oto ono:

Wiele czynników wpływa na efektywność wirowania, a każda etykieta energetyczna jest dostosowywana do danego typu produktu. Takie czynniki jak pojemność bębna, rozmiar bębna, rodzaj pompy oraz funkcje programu mogą wpływać na efektywność wirowania, a nie tylko  na jego prędkość.

0 Like