Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Popękany plastik w zamrażarce

(Temat utworzony: 15-05-2022 10:32 PM)
7190 Wyświetlenia
gustine
Explorer
Opcje
Dzień dobry, zauważyłem dzisiaj w 1.5 zamrażarce popękany plastik na przewodniczce, w drugiej 10 letniej lodówce wszystko ok a tutaj taki klops w sprzęcie za 2500 ... dodam że tak jest w dwóch na trzy szuflady, kpiny jak na lodówkę marki Samung

image

image

image

image

image

0 Like
42 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gustine  Dzień Dobry

Plastik sam z siebie raczej nie mógł pęknąć, możliwe że został czymś uszkodzony....

gustine
Explorer
Opcje
W każdej półce? Bez przesady , to jest lodówka użytkowana przez zwykłego człowieka, nikt nie walił po tych rantach młotkiem. Amica dziesięcioletnia jest w lepszym stanie niż lodowka samsunga, ba stary polar z garażu jest wytrzymalszy :). Ciekawe czy gwarancja obejmie ten przypadek czy będzie potraktowana w stylu " wina użytkownika "
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gustine  Jeżeli lodówka jest jeszcze na gwarancji to proszę zgłosić to do serwisu i zobaczymy czy serwis to uzna czy będzie to uszkodzenie mechaniczne.

Ja mogę powiedzieć że plastik zastosowany w lodówkach Samsung jest bardzo dobrej jakości nie to co u niektórych producentów.

0 Like
gustine
Explorer
Opcje
Nie zgadzam się z tą opinią jak widać na zdjęciach ale zobaczymy co serwis odpowie. Swoją drogą, jest to element wymienialny ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gustine  Proszę się zatem skontaktować z serwisem,  również jestem ciekawy weryfikacji uszkodzenia.

0 Like
JaśFasola
Helping Hand
Opcje

Nie strasz mnie, bo moja lodówa Samsung ma już prawie 10 lat. Jeżeli tak wygląda postęp wg Samsunga, to nie wiem gdzie szukać następnych urządzeń. Z telefonami jest to samo 😬

0 Like
gustine
Explorer
Opcje
Brat ma starszy model, dziś sprawdzałem i nie ma tego defektu:)
JaśFasola
Helping Hand
Opcje

Wygląda na to, że jesteśmy głupi i nie potrafimy obchodzić się z nowoczesnymi urządzeniami 😁

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JaśFasola  nikt nikogo nie straszy, po prostu zobaczymy co stwierdzi serwis.

Ja pierwszy raz widzę takie uszkodzenie w lodówce. 

0 Like