Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pofalowana blacha boków lodówki? Normalne czy wada?

(Temat utworzony: 19-12-2017 08:22 PM)
5022 Wyświetlenia
Konkaw
First Poster
Opcje

Cześć!

Właśnie przyjechała do mnie nowa lodówka RB34k6032SS. Po rozpakowaniu pierwsze co rzuciło mi się w oczy ,że blacha na bokach lodówki jest pofalowana. Dla mnie osobiście wyglada to bardzo źle tymbardziej ,że sprzęt ma odkryte boki i nie stoi pomiędzy szafkami czy innymi sprzętami. Pracownik RTV EURO AGD który dostarczył sprzęt powiedział ,że Samsungi tak mają, dzowniłem na infolinie Samsunga to rownież użyskałem informację ,że nieznacznie blacha na bokach lodówki może być pofałdowana... Jak jest z tym u was? Czy jest to dekfet który nadaje się do reklamacji czy normalne? Osobiście nie jestem zadowolony z zakupu bo z ceną i marką również w parze powinan iść jakość wykonania. W sklepie na wystawie lodówka stała pomiędzy innymi wiec na boki nie zwrociłem uwagi ale w życiu bym nie pomyślał ,że tak nie estetycznie może to wyglądać. Jak jest w waszych lodówkach ? 

Ps. Rownie dobrze mogłem sobie wziąć tą lodówkę z opcji Outletu z niewielką rysą na lewym boku (-15% ceny ) i wiele by  mi to nie zmieniło ;/ 

lewy boklewy boklewy górny boklewy górny bokprawy bokprawy bokprawy górny bokprawy górny bok

0 Like
3 Odpowiedzi
Jacek_WG
Expert
Opcje

Cześć @Konkaw,

faktycznie jest to coś normalnego, jeśli chodzi o lodówki i szczerze powiem, że nie tylko lodówki Samsung tak mają. 

Co do reklamacji to oczywiście masz takie prawo, jednak czy będzie ona zaakceptowana trudno powiedzieć. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
sivyns
First Poster
Opcje

Przeszło rok po poście ale co tam...
Mamy świeży zakup lodówki Samsung RB29FSRNDSA - i po włączeniu okazało się, że również mamy pofalowane boki lodówki (po rozpakowaniu czy przy ustawianiu lodówki tego nie zauważyłem). Wygląda to mało estetycznie, a na infolinii samunga dowiedziałem się, że to normalne...

0 Like
Opcje

Hej @sivyns,

Odpowiedź na Twoje wątpliwości masz w postach powyżej.

0 Like